Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εις το επανειδείν αναγνώστες



Κατά μία άποψη πετύχαμε να είμαστε το νούμερα 1 μεταξύ των Βορειοηπειρωτικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό δεν άρεσε και δεν αρέσει σε πολλούς!!

Σταματάμε προσωρινά( ή μόνιμα) με την πεποίθηση ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν! Ο λόγος της διακοπής είναι υποχρεώσεις οι οποίες δεν μπορούν να πάρουν άλλη αναβολή.





ΥΓ1. Είναι ωραία εδώ στην κορυφή!
ΥΓ2. Όποιος ενδιαφέρεται για συνεργασία, εξαγορά ή απλά συμμετοχή στο team του NEO ας επικοινωνήσει μαζί μας στο γνωστό email.

7 σχόλια:

  1. Και το χάλκινο καλό είναι μπράβο!
    Αν και δεν είχες δικά σου άρθρα, με τις αναδημοσιεύσεις είχες πολύ καλή παρουσία, χαρα στην υπομονή σου!
    Καλή συνέχεια, ότι και αν κάνεις!
    Η παρακάτω κατάταξη είναι από κάποιο site που δίνει το ποσοστό των χρηστών του ιντερνετ που επισκέπτονται τα site. Τα νούμερα που βγάζει για τα τρία πιο επισκεπτόμενα βορειοηπειρωτικά site είναι:
    borioipirotis.blogspot.com: 0.00021
    borioipirotika.blogspot.com: 0.00019
    nepirusonline.blogspot.com: 0.00016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να συνεχίσεις. Σε διάβαζα καθημερινά. Ησουν το μόνο ανεξαρτητο και μη προσκείμενο κομματικά blog. Δρόπολη Δερόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μη προσκείμενο ρε φίλε και ποιον ένοιαζε ποια ήταν η θέση σου, αφού δεν είχες δική σου άποψη, δεν έίχες ούτε ένα δικό σου άρθρο. Ασχετα αν διαφωνουμε ή συμφωνουμε τα σιτε που παραγουν πολιτική είναι ο Βορειοηπειρώτης η Δερόπολη και το Οραμα όλα τα άλλα κάνουν αναδημοσιευσεις άιντε να βάλουν και κανενα δικό τους άχρωμο άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το nepirusoline δεν περιέχει δικό του περιεχόμενο(άρθρα) παρά μόνο αναπαράγει τα άρθρα που ανεβάζουν τα sites του Βορειοηπειρώτικου Ελληνισμού αλλά και άρθρα που αφορούν την Βόρειo Ήπειρο."

    Πρώτος στις αναδημοσιεύσεις μπορεί να ήσουν. Όπως παρασιτικά λειτουργούσες την σελίδα άλλο τόσο παρασιτικά προσπαθείς τώρα να καρπωθείς τον κόπο όσων αντέγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι πολύ που δεν θα συνεχίσετε σας διάβαζα καθημερινά και πιστεύω πως είστε το καλύτερο site. Εύχομαι να επιστρέψετε σύντομα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Κοινότητα Χιμάρα, αποκαλεί ως «persona non grata» τον επικεφαλής της αποστολής του ΟΑΣΕ
    Η Κοινότητα Χιμάρα, αποκαλεί ως «persona non grata» τον επικεφαλής της αποστολής του ΟΑΣΕ
    Βλέποντας τη στάση οπορτουνιστική και διεφθαρμένο της Αποστολής του ΟΑΣΕ στα Τίρανα, σε σχέση με τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και την εγγραφή του έργου στην περιοχή της Χειμάρρας, να συνεχιστεί σύμφωνα με το νόμο 7501 comunist, annuced ως "πρόσωπο non grata» ο πρεσβευτής του ΟΑΣΕ, στα Τίρανα, Eughen Worlfarth.

    http://smarkos.blogspot.com/2012/06/himara-community-press-release-himara_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή