Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μήνυμα ενός αγανακτισμένου Βορειοηπειρώτη: Τότε ήταν οι γονείς μας... σήμερα εμείς???!!!--ΒΙΝΤΕΟ

Τι περιμένουμε ή μάλλον ποιον περιμένουμε να διεκδικήσει τα δικαιώματα μας αν δεν το κάνουμε εμείς οι νέοι μαζικά όπως κάνανε τότε οι γονείς μας, τότε που όλοι ήμασταν ένα σώμα, μια φωνή. Τότε που η φωνή μας είχε δύναμη. Τότε που αψηφούσαμε κάθε κίνδυνο , ακόμα και τoν θάνατο, τότε...
Να βγούμε στους δρόμους να δουν πόσοι πραγματικά ήμαστε και να ξεχειλίσει η οργή και η αγανάκτηση που κρατάμε χρόνια τώρα μέσα μας... Μόνο τότε θα μας πάρουν στα σοβαρά!
Ας σταθούμε για μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και ας αποδείξουμε πως οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι μόνο για χορούς και πανηγύρια!
Αργά η γρήγορα θα 'ρθει η μέρα... που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους όσους καπηλεύονται τα δικαιώματα και το μέλλον μας...
Αργά η γρήγορα η οργή των νέων θα ξεχειλίσει κι από ένα ήσυχο ρυάκι που είναι σήμερα θα γίνει ορμητικός χείμαρρος που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους!!!
Οι καιροί είναι δύσκολοι και εφιστούν μεγάλη προσοχή, οι αλβανοί ενώνονται κι εμείς τι κάνουμε? Εμείς φτιάχνουμε κόμματα, συλλόγους, ομοσπονδίες (κολοκύθια τούμπανα που λένε και στα χωριά μας) για να διασπάσουμε κι άλλο τον χώρο μας και θέλοντας και μη να καταφέρουμε αυτό που δεν κατάφεραν δεκάδες χρόνια τώρα οι αλβανοί: ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ! Ναι καλά διαβάσατε δεν μας φταίνε οι αλβανοί, αυτοί, την δουλειά τους κάνουν η μάλλον το συμφέρον τους υπηρετούν, εμείς οι ίδιοι φταίμε, εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε μια κλίκα την οποία διατηρούμε με « λίφτινγκ» χρόνια τώρα που στο κάτω κάτω δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα υπηρετούν (εκτός απ’ τα δικά τους)… Ίδιοι και οι ίδιοι που για μια καρέκλα δεν θα δίσταζαν να προδώσουν ακόμη και την ίδια τους την μάνα, ακόμη και τον ίδιο τους τον αδελφό.
«Κάποιοι» καρεκλοκένταυροι το έκαναν κι αυτό! Όλοι αυτοί οι «κάποιοι» ας μην κρύβονται πια πίσω απ’ το δάχτυλο τους υποτιμώντας κι άλλο την νοημοσύνη των Βορειοηπειρωτών.
Όλοι εσείς των κομμάτων και των συλλόγων (φαντάσματα) ξυπνήστε απ’ τον λήθαργο που έχετε πέσει και δείτε κατάματα την κατάντια που μας έχετε φέρει διότι περί κατάντιας πρόκειται!
Ντροπή όλων σας μα πιο πολύ δική μου που πίστεψα σε σας, που πίστεψα πως είχατε στόχους, που σίγουρα είχατε αλλά μάλλον αυτοί οι στόχοι δεν συμπίπτουν με αυτούς ενός απλού βορειοηπειρώτη.
Μας διώχνουν απ’ την γη των παππούδων μας, μας απειλούν μας σκοτώνουν έναν ένα (Αριστοτέλης Γκούμας) κι εμείς δεν λέμε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργό μας! Τι περιμένουμε λοιπόν?? Τι άλλο πρέπει να γίνει?? Που από πλειονότητα πλέων μας κάνανε μειονότητα?? Γιατί κοφευβουμε και κάνουμε τον ύπνο του δικαίου??
Η ελληνική κυβέρνηση μια ζωή στο «θα» έχει μείνει έτσι που πλέων μπροστά στον κίνδυνο της ολοκληρωτικής καταστροφής στην επερχόμενη απογραφή το μόνο που μας μένει είναι να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά και να σταθούμε απέναντι στην όποια αδικία που γίνετε εις βάρος μας. Θα μου πείτε πόσοι θα το κάνουν αυτό? Σας απαντάω Όσοι! Θα μου πείτε τι θα καταφέρουμε? Θα σας πω Ότι! (γιατί και τόσα χρόνια τι καταφέραμε? Είμαστε ίσως η μοναδική μειονότητα στον κόσμο που δεν χαίρει τον απαιτούμενο σεβασμό από την χωρα στην όποια υπάγεται) Θα μου πείτε πότε? Θα σας πώ την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, 6 το απόγευμα όλοι να είμαστε εκεί!
Και όσων αφορά την Απογραφή στην Αλβανία: Μην αφήσουμε αδέλφια αυτήν την ευκαιρία -που ίσως θα είναι και η τελευταία μας- να πάει χαμένοι, τότε θα είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας! Ραντεβού τον Νοεμβρη λοιπόν όλοι μαζί να κατεβούμε μαζικά στα χωριά μας, να δώσουμε το παρόν μας σε κάθε γωνία της Βορείου Ηπείρου, να δηλώσουμε Έλληνες στον τόπο που γεννηθήκαμε.

Όλοι σήμερα στις 6:00 το απόγευμα διαδηλώνουμε μπροστά απ' την Αλβανική Πρεσβεία.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου