Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΟΙΝΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ON LINE



Είχαμε αναλύσει και σε προγενέστερη ανάρτησή μας την κατάσταση που επικρατεί στα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα στην επαρχία Φοινίκης. Τότε είχαμε "προβλέψει" την ημέρα των επικείμενων καλοκαιρινών εκλογών της επαρχίας, οι πληροφορίες μας τότε έκαναν λόγο για τις 17 Ιουλίου. Η ημερομηνία αυτή όπως όλα δείχνουν άλλαξε και έφθασε ακόμη πιο κοντά στο μαζικό ρεύμα εισόδου των Βορειοηπειρωτών για τις καλοκαιρινές διακοπές στα πάτρια εδάφη. Από εγκυρότατη πηγή, μάθαμε πως οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη επάρχου θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου, δηλαδή δυο βδομάδες μετά από την πρωταρχική ημερομηνία που είχαμε ανακοινώσει και μια ανάσα από τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τις πηγές, η απόφαση αυτή είναι οριστική και προέρχεται από το Εκλογοδικείο Τιράνων.

Υπενθυμίζουμε πως ο επαναληπτικός γύρος οφείλεται στην απόφαση του Εκλογοδικείου των Τιράνων να ακυρώσει το αρχικό αποτέλεσμα της νίκης του κ. Ζήσου Λούτση, (με ελάχιστες ψήφους διαφορά) μετά από διαπίστωση σωρείας παραβάσεων κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας από την πλευρά του τέως επάρχου. Για τον υποψήφιο του ΚΕΑΔ Σωκράτη Σπύρου και μόνο η ισοσκέλιση των ποσοστών του συνδυασμού του με αυτά του MEGA μπορεί να θεωρηθεί και ως μια πρώτη "νίκη", σε μία περιοχή που κατεβαίνει ένας εκ των "μεγάλων" του MEGA.

Με αφορμή την είδηση αυτή μέχρι το βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου στη σελίδα μας θα διεξάγεται δικτυακή δημοσκόπηση για το πρόσωπο του νέου επάρχου Φοινίκης, ψηφίστε υπεύθυνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου