Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Από την λιποταξία στη "συμμορία με τα καλάσνικοφ"




Έγινε ληστής διότι του άρεσαν αυτά που έβλεπε στις ταινίες υποστηρίζει ο Αλέξανδρος Πέπα, ο αρχηγός της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"...

Εξηγεί πως λιποτάκτησε και μπήκε στην παρανομία.Στη συνέντευξη που έδωσε ο 20χρονος Πέπα από τις φυλακές, αρνείται κάθε σχέση με το βιασμό της 45χρονης μητέρας στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, υποστηρίζει πως αυτό θα αποδειχθεί και από την εξέταση του DNA.

"Δεν είχαμε σχέδιο", λέει. "Μπαίναμε μέσα σε σπίτια που απλώς είχαν ανοιχτές μπαλκονόπορτες".
Προκαλεί όμως εντύπωση πως αν και γεννήθηκε εδώ στην Ελλάδα, τονίζει πως έχει ρίζες ελληνικές με βορειοηπειρώτες γονείς ενώ ταυτόχρονα δεν αναφέρει πουθενά την Αλβανία.

"Πήγα σχολείο στο 3ο γυμνάσιο Βύρωνα. Οι γονείς μου χώρισαν πέρυσι. Η μητέρα μου δουλεύει ως καθαρίστρια και η αδελφή μου πάει σχολείο. Εργάστηκα σε συνεργείο για περίπου δύο χρόνια και μετά ντελίβερι και σε καφετέριες μπουφετζής".

Μετά τον κάλεσε ο στρατός από όπου όμως λιποτάκτησε αν και ήθελε να πάει όπως σημειώνει ο ίδιος.

Είναι το κομβικό σημείο. Αμέσως μετά ξεκινάει η παρανομία.

Λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του στους Α. Καλύβα και Δ. Πώποτα:

"Με πλησίασαν κάποιοι μεγαλύτεροι που ήξεραν από αυτά. Δεν είχα μυαλό να αρνηθώ. Στην αρχή απλώς έκανα θελήματα. Δεν καταλάβαινα πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανα. Μετά με οδήγησαν και στις ληστείες".

Πού πήγαν τα χρήματα; Τι λέει για τη Γλυφάδα

Ο Αλέξανδρος Πέπα υποστηρίζει πως τον απειλούσαν οι άλλοι της συμμορίας. Όσο για τα χρήματα πό τις ληστείες λέει:

"Τα κλοπιμαία σχεδόν ποτέ δεν τα κρατούσαμε. Μου τα έπαιρναν. Μου άφηναν χαρτζιλίκι".

Πάντως ο 20χρονος παραδέχεται ότι δρούσαν ανεξέλεγκτα, χωρίς πλάνο και έτσι έγινε και η εισβολή στη Γλυφάδα, που ήταν και η αρχή του τέλους για τη δράση τους.

news247.gr



http://troktiko-blog.blogspot.com/2011/10/blog-post_7609.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου