Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

To ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου, της Μ.Ασίας, της Κύπρου......




Μια καθυστερημένη, πλην πάντα επίκαιρη, απόδοση τιμών…



Η Ελλάδα υφίσταται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο επίθεση. Η χώρα, συγκεκαλυμμένα πλην σαφώς, βρίσκεται σε Πόλεμο. Διαρκή και παρατεταμένο. Δέχεται ξεκάθαρα εισβολή. Ασύμμετρη, αναίμακτη (για την ώρα), αφανή πλην

Τι είναι πχ όλες αυτές οι γεμάτες όπλα Γιάφκες του UCK και οι ένοπλες Ομάδες τους ανά την Ελλάδα που εντοπίζουν και «χειρίζονται» κάθε τρεις και λίγο οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας;
Τι δουλειά είχαν οι UCKάδες στα επεισόδια του Δεκεμβρίου ’08;
Και γιατί «εποικίζουν» οι Αλβανοί όλο και πιο έντονα την Ήπειρό ΜΑΣ;
Που αποσκοπούν αυτοί οι «κύριοι» όταν κατορθώνουν άνω του 50% των εν Ελλάδι μεταναστών να είναι Αλβανοί;
Και γιατί δεν δίνουν δημοσιότητα σ’ αυτό τα εγχώρια Καθεστωτικά ΜΜΕ παρά δίνουν μόνον – και δη «επιπληκτικά» - σε όποιον Έλληνα Κομάντο τυχόν καθυβρίσει και απειλήσει τα «καημένα UCKάκια»;

Σε πόλεμο λοιπόν βρίσκεται η Ελλάδα (αφανή, ύπουλο, διαρκείας, επίμονο, περίπλοκο, υπόγειο, με μια λέξη ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ) και θα πρέπει συνεπώς να φερθεί ακριβώς όπως θα φερόταν σε έναν Πόλεμο. Μαχητικά. Αποφασιστικά. Αδίστακτα κι αποτελεσματικά. Και κυρίως, ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
Αυτό δηλαδή που απαιτεί ο Πόλεμος...


Κάποιοι Έλληνες ήρωες την 25η Μαρτίου αυτό ακριβώς πήγαν να κάνουν. Εν γνώσει τους πως θα την πλήρωναν πολύ άσχημα καθόσον η αποστολή τους ανήκει σ’ εκείνες για τις οποίες η «politically correct» Πολιτεία δεν αναλαμβάνει ποτέ ευθύνη, ποιεί την νύσσαν και νίπτει τας χείρας της.

Και το έκαναν! Υπήρχε άλλωστε ποτέ περίπτωση να μη φέρουν εις πέρας την αποστολή τους τα Ελληνικά Κομάντα;

Εκτός από τον Τουρκικό κίνδυνο, καιρός είναι να συνειδητοποιήσουν κάποιοι «βολεμένοι νεοκοτζαμπάσηδες» - παρά φύσιν ουρές της ανέκαθεν εθνοπροδοτικής Αριστεράς - πως υπάρχει πάντα και ο Αλβανικός κίνδυνος. Αυτό δείχνουν ξεκάθαρα τα στοιχεία των Υπηρεσιών μας πλην όμως η Ελληνική Πολιτική ανέκαθεν αντιδρούσε «ανεπαρκώς» (sic!).

Όπως στην Τουρκική Απειλή έμαθαν οι Κοτζαμπάσηδές μας και σύγχρονοι Ελληνομπέηδες να κατεβάζουν μονίμως τα σώβρακα, έτσι ακριβώς πράττουν και στο «Αλβανικό». Τόσα Αλβανικά Δημόσια Έργα έχουν πάρει, βλέπεις, οι Ελληνικές εταιρείες. Τόσες Ελληνικές επιχειρήσεις κονομάνε
εκεί (όχι βεβαίως Έλληνες εργαζόμενοι, παρά μόνον οι μεγαλοκαρχαρίες). Θα τολμήσουν οι – με το αζημίωτο εκλεγόμενοι – Έλληνες Πολιτικοί να χαλάσουν το «καλό (βλ. επιχειρηματικό) κλίμα» με την Αλβανία; «Στο διάβολο να πάει», λένε εν αγαστή σύμπνοια Ελληνικό κράτος και οι εν Αλβανία δραστηριοποιηθέντες Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, «και η Βόρειος Ήπειρος και η «Νότιος Ήπειρος», ας τα πάρουν οι Τσάμηδες». (Τ’ αντίστοιχα φυσικά συμβαίνουν και με τα Σκόπια. Τουτέστιν : «στο διάβολο να πάει και το Μοναστήρι και η Θεσσαλονίκη. Ας ονομαστεί Σολούν, και τι έγινε δηλαδή; Το χρήμα και η μίζα να ρέει»).

Έπρεπε συνεπώς, «κάποιος» από τους «βραχίονες των Ενόπλων μας Δυνάμεων» να πάρει την «πρωτοβουλία» της «ειδικής Αποστολής» και μαζί την ευθύνη της Πράξης του. Κι όπως πάντα, αυτοί που αναλαμβάνουν τις «βρώμικες αποστολές», αυτοί που «καθαρίζουν» για τη χώρα – και πάντα τους «κρεμάνε» μετά οι Πολιτικοί – είναι οι Κομάντος.

Θυμάστε τι απαντούσαν ορισμένοι «επιτήδειοι» το ’22 – και πριν το Γουδή - στις διαμαρτυρίες των στρατιωτών μας για τα Μικρασιατικά; «Εμείς σας στείλαμε να πολεμήσετε, όχι να νικήσετε
και να φτάσετε στο Σαγγάριο!»
Έτσι μου μετέφεραν τουλάχιστον και οι δύο παππούδες μου που πολέμησαν επί δέκα χρόνια τότε. Λέτε οι ταλαιπωρημένοι γέροι μου να θυμούνταν λάθος το τι ξεστόμιζαν τα «αλαζονικά θρασύτατα πολιτικά καθίκια της εποχής»;
Δεν νομίζω!

Πλήρωσαν τόσο ακριβά εκείνα τα δέκα εμπόλεμα χρόνια που τους έκλεψαν (κι απ’ αυτούς κι απ’ την Πατρίδα) οι εθνοπροδότες πολιτικοί, που ήταν αδύνατον να ξεχάσουν. Μάτωσαν, πόνεσαν, έχασαν ξανά και ξανά συντρόφους, έχασαν την υγεία τους (σωματική και ψυχική) ενώ πίσω κάποιοι «αδίστακτοι άκαπνοι επιτήδειοι» (πολιτικοί και μη) έκλεβαντο βιός τους κι αφού τους ξεζούμισαν, όποιον συνέχισε να διαμαρτύρεται και ν’ αντιστέκεται τις επόμενες δεκαετίες προστατεύοντας ότι είχε απομείνει από την περιουσία του, τον κατέστρεψαν (οι «επιτήδειοι») με …διάφορες άτιμες μεθόδους που δεν είναι του παρόντος να αναπτυχθούν.
(Επιφυλάσσομαι όμως να επανέλθω στο θέμα. Γιατί όπως κάποτε «κάποιοι» - επί δεκαετίες - εδίωκαν κάποιους βετεράνους του ’22 και του ’40 ως (δήθεν) «κομμουνιστές» - εκμεταλλευόμενοι τα διάφορα προβλήματα υγείας (και συνακόλουθα «αδυναμίας αντίδρασης») που είχαν αναπτύξει οι Βετεράνοι ΜΑΣ στους πολέμους - για να τους αρπάξουν τις περιουσίες, έτσι θα γίνει και πάλι, εκτός εάν χτυπηθούν αμείλικτα τα διάφορα σιχαμένα αυτά τρωκτικά. Έγκαιρα, πριν τον επόμενο πόλεμο. Αν μη τι άλλο, το χρωστάω στον Βετεράνο Παππού μου, να βρω εκείνους τους αδίστακτους Δήμιούς του που με τέτοιες άτιμες μεθόδους τονκατέστρεψαν οικονομικά αφήνοντας την οικογένειά του στο δρόμο μέχρι που πέθανε κι αυτός απ’ τον καημό του).

Θυμάστε μήπως τι αντιμετώπισαν οι Καταδρομείς (αυτοί οι άλλοι «ατυχείς» (sic!) Βετεράνοι) μας στην Κύπρο; Πάλι τα ίδια:

«Ποιος σας είπε να πολεμήσετε»;
Αυτό εν ολίγοις τους είπε ο ίδιος ο Αβέρωφ ως Υπουργός Αμύνης όταν μετά το ’74 του διαμαρτυρήθηκαν για την αρνητική στάση του Ελληνικού κράτους απέναντί τους. Κι αρνήθηκε να τους φερθεί ως Βετεράνους και Ήρωες/θύματα πολέμου. Ποιος;

Ο Αβέρωφ. Ο πρωταρχικός γεννήτορας της εκτρωματικής ιδέας της «Διχοτόμησης της Κύπρου». ( Τα ίδια πήγε κάμποσα χρόνια πριν να κάνει και στον Γρίβα αλλά εκεί «δεν του βγήκε». Ο Γέρο-Καπετάνιος ήταν σκληρό καρύδι κι αγύριστο κεφάλι – ίδιος Κολοκοτρώνης, κι ευτυχώς για την Κύπρο).

Αυτή τη σιχαμένη απάντηση δίνουν πάντα άλλωστε οι εθνοπροδότες Μαυροκορδάτοι στους
Πολεμιστές της Φυλής.
Παρ’ όλα αυτά, πάντα υπάρχουν οι Πολεμιστές που δεν φοβούνται να ορθώσουν ανάστημα. Τα θαρραλέα (και προκλητικά για τους εθνοπροδότες) συνθήματα των γενναίων ηρώων ΟΥΚάδων μας ήταν ακριβώς αυτό:


μια Ειδική Αποστολή που ήθελε μεγάλα αρ… για να επιτευχθεί.
Ήξεραν βλέπεις τι τους περίμενε. Και η ιδανική ευκαιρία για να εκδηλωθεί αυτή η «Ειδική Αποστολή» ήταν φυσικά, όχι το Στρατόπεδο όπου τα «αιχμηρά συνθήματα» φωνάζονται «εν κρυπτώ» (συνεπώς «εκ του ασφαλούς» ο κάθε αξιωματικός μπορεί να παριστάνει τον Οργισμένο Πατριώτη), αλλά η Εθνική Παρέλαση. Για να ακουστούν «παντού».
Τώρα αν οι διάφοροι Κυβερνήτες μας οδύρονται, προγράφουν Αξιωματικούς και εξαγγέλλουν ανεγκέφαλες κι αντεθνικές αλλαγές στον τρόπο επιλογής κι εκπαίδευσης των Στρατιωτικών Στελεχών, αυτό να το σκεφτούν καλά οι εν ενεργεία ένστολοι για το αν θα το επιτρέψουν ή αν θα αποφασίσουν να πουν επί τέλους το «ως εδώ και μη παρέκει».

Γεγονός είναι πάντως πως η Αποστολή των Ελλήνων Κομάντος επετεύχθη. Το «μήνυμα
πέρασε» στην άλλη πλευρά. Προς «κάθε Άλλη Πλευρά».
Τουτέστιν,

«Κύριοι, γνωρίζουμε καλά τι κάνετε, ασχέτως εάν κυβερνιόμαστε από ανθέλληνες προδότες. Γνωρίζουμε, είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε. Και ίσως ίσως σας «προλάβουμε» κιόλας. Προσέξτε καλά και βγάλτε από το βρώμικο μυαλό σας ότι πονηρές ιδέες έχετε βάλει για την Ελλάδα…Διότι, την κατάλληλη στιγμή να είστε σίγουροι πως είμαστε έτοιμοι να αυτονομηθούμε από κάθε Προδοτική Πολιτική Ηγεσία και πως δεν θα επιτρέψουμε να ξαναυπάρξουν άλλη Ιωνία, Αν. Θράκη, Βόρειος Ήπειρος, Αν. Ρωμυλία, Κύπρος, Ίμια…»

Κάποιοι (και πολλοί μάλιστα – εντός κι εκτός της χώρας) πιστεύουν ότι η Ελληνική κοινωνία κουράστηκε ολοκληρωτικά από την διαρκή οικονομική καταπόνηση. Άρα, έχασε τα εθνικά της ανακλαστικά και απονευρώθηκε το ένστικτο της αυτοσυντήρησής της. Πιστεύουν επίσης, πως αυτή η κόπωση έχει μεταφερθεί και στις Ένοπλες Δυνάμεις του Έθνους.
Πως η διαρκής απαξίωσή τους έκανε το θαύμα της και ο Ελληνικός Στρατός «φυλλοροεί και καταρρέει».

Και η «Εντύπωση», η «Εικόνα» είναι το παν. Γιατί «επηρεάζει ολόκληρη την κοινωνία».
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι αλλά και να φαίνεται ως τέτοια.
«Κάποιοι» λοιπόν πρέπει, οφείλουν να αποκαταστήσουν την «Εικόνα». Τόσο προς τα «έξω» όσο και προς τα «μέσα». Και μέσω αυτής να κάνουν την τόσο απαραίτητη τονωτική ένεση που θα ανορθώσει το «Ηθικό και την εθνική/αμυντική αυτοπεποίθηση και δυνατότητα» του λαού τους.


Κι αυτοί βεβαίως, οι «Μοιραίοι Κρίσιμοι Έλληνες Ηγέτες» δεν ανήκουν, δεν μπορούν ν’ ανήκουν στους προδότες Έλληνες πολιτικούς.Αυτοί μπορούν να προέρχονται μόνον από τις τάξεις των Ενστόλων του Λαού μας.
Το τι κινήσεις «Εικόνας και Ουσίας» θα επιλέξουν να κάνουν είναι δικό τους θέμα.
Αυτό που σίγουρα δεν διαθέτουν όμως είναι «Χρόνος».

Γεράκι του Αιγαίου
σαφή. Από πολλές και διάφορες κατευθύνσεις. Εντός και εκτός της χώρας.
Και φυσικά, από Βορρά. Οι φονιάδες Ελλήνων και συνεργάτες των Ιταλογερμανών, Τσάμηδες διεκδικούν ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα και μάλιστα με περίσσιο θράσος κι αναλόγως προκλητικές μεθόδους. Και όχι μόνον θεωρητικά. Αλλά και πρακτικά.



http://monoalithia.blogspot.com/2011/10/blog-post_2854.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου