Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καταγγελία: "Οικολογική καταστροφή στη Λύβενα και Βελιάχοβο στη Βόρειο Ήπειρο."





Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν στις 27 Απριλίου 2012, οι ηλικιωμένοι Ληβινιότες, με την αστυνομία και τους ανθρώπους της εταιρείας «DΙΝΑΜΙΚΑ SH.P.K.» στην περιοχή Μολήτσα για ένα παράνομο λατομείο που θέλουν να στήσουν μαζί με τον πρόεδρο της επαρχίαςΜεσοποτάμου μεταξύ των χωριών Λύβενα καιΒελιάχοβο Β.ΗΠΕΙΡΟΥ.

Το βράδυ στο πλευρό τους ήταν
νέες και νέοι Λυβινιότοι και Βελιαχοβίτοι που... ξεκίνησαν από την Αθήνα.

Γιαυτό και έκαναν έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους της επαρχίας Μεσοποτάμου και σε όλους τους συλλόγους και φορείς που ενδιαφέρονται για την Β.ΗΠΕΙΡΟ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον των μεγάλων καρχαριών και προδοτών, ενάντια στο καταστροφικό σχέδιο που έχει ο πρόεδρος της επαρχίας μαζί μαι την εταιρία «DΙΝΑΜΙΚΑ SH.P.K.» των Παπαγιάνηδων για τη δημιουργία λατομείου σε απόσταση 100 μ. από τα σπίτια Λύβενας και 150 μ. από τα σπίτια του Βελιαχόβου της επαρχίας Μεσοποτάμου.
(Στο σημείο αυτό κτυπάει προειδοποιητικά το κουδούνι λήξεως για τα δύο αυτά χωριά, Λύβενα και Βελιάχοβο )






Μαζί με αυτά τα χωριά θα υπάρξουν μεγάλες επιπτώσεις και στα υπόλοιπα χωριά όπως η Κρανιά και το Μεσοπόταμο από την σκόνη , από τα εκκριτικά που θα χρησιμοποιούν για να βγάλουν πέτρες. Το βουνό θα ξεραθεί και δεν θα υπάρχει ούτε δέντρο για να σταματήσει την ροή των υδάτων και του νερού που θα δημιουργούν οι βροχές κατά τους Χειμερινούς μήνες.



epirus-ellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου