Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΝΕΒ δίπλα στους νέους Βορειοηπειρώτες στην προσπάθεια που κάνουν για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Υπουργείου Παιδείας, σήμερα έλαβαν χώρα οι εξετάσεις των συμπατριωτών μας για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Πειραματικό Γενικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής, Μουσών και Παπαδιαμάντη, Π. Ψυχικό, όπου εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας.
Για ακόμα μία χρονιά, πλήθος νέων Βορειοηπειρωτών, προσήλθαν στην πρωτεύουσα, με σκοπό να διεκδικήσουν μία θέση σε κάποιο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ της χώρας μας.
Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από γονείς, συγγενείς και φίλους προσήλθαν νωρίς το μεσημέρι στο εξεταστικό κέντρο. Γεμάτοι άγχος αλλά και ελπίδες για το μέλλον τους συνομίλησαν με αντιπροσώπους της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών συζητώντας για θέματα που τους απασχολούν καθώς και για προβλήματα τα οποία δυσχεραίνουν τις προοπτικές ένταξής τους στην κοινωνία μας.
Η Νε.Β, για ακόμα μία φορά, βρέθηκε στο πλευρό των ομογενών μας, στηρίζοντάς τους σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους. Τα αποτελέσματα αναμένονται τέλη Σεπτεμβρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νε.Β, εύχεται Καλή Επιτυχία στα Βορειοηπειρωτόπουλά μας, όπως επίσης και καλή σταδιοδρομία στις μετέπειτα κινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου