Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Στα ψηφοδέλτια του Πειραιά ομογενής μας

Καθάρισμα του Πειραιά και νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου υποσχέθηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
Την ίδια ώρα, ο νομάρχης Πειραιά κράτησε αποστάσεις από τον νυν δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Φασούλα. «Ο Γιάννης Μίχας πέτυχε στη νομαρχία. Για τον Παναγιώτη Φασούλα θα σας απαντήσει ο ίδιος», τόνισε, απαντώντας σε ερώτηση γιατί επελέγη για τη διεκδίκηση του δήμου. «Για την προηγούμενη δημοτική αρχή ρωτήστε γιατί δεν πέτυχε. Εμένα να με ρωτήσετε ύστερα από 6 μήνες γιατί πέτυχα». Και απέφυγε να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο Π. Φασούλας για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. «Με απασχολεί το τι γίνεται στον δήμο. Ρωτήστε αυτούς που θα έχουν την επιλογή», επεσήμανε. 
Ριζική ανανέωση
[...]
Ειδικά για τη σύνδεση του Πειραιά με τη ναυτιλία ο Γ. Μίχας ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει αντιδημαρχία Ναυτιλίας και Τουρισμού, θα προχωρήσει σε ανάπλαση της Ακτής Μιαούλη και θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για την επιστροφή στον Πειραιά των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Ανάμεσα στους 15 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους είναι ο γιος του πρώην αντιδημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Δαβάκη, Μιχάλης, ενώ στους πρώτους 12 διαμερισματικούς συμβούλους είναι και ο 36χρονος ομογενής από την Αλβανία Αλεξάντερ Γκτζιόκα. 


Πηγή:tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου