Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Olympic Air: νέο δρομολόγιο προς τα Τίρανα



Αλλη μια πτήση δρομολογεί στο πτητικό της πρόγραμμα η Olympic Air από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», προσθέτοντας, αυτήν τη φορά, τα Τίρανα, την πρωτεύουσα της Αλβανίας. Εχοντας ως στόχο να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων, η Olympic Air επιλέγει το συγκεκριμένο προορισμό, συνδέοντας τις δυο πόλεις δυο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Bombardier 78 θέσεων.

Σύμφωνα με στελέχη της Olympic Air, καθημερινά μετακινούνται γύρω στα 1.000 – 1.500 άτομα οδικώς στην Αλβανία και με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η αεροπορική εταιρία ευελπιστεί να κερδίσει μερίδιο αυτών των μετακινήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Olympic Air γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της και σ' αυτό το χρονικό διάστημα έχει μεταφέρει περίπου 7.720.000 επιβάτες, με περισσότερες από 125.000 πτήσεις. Συνολικά πετάει σε 73 προορισμούς, από τους οποίους οι 32 είναι στην Ελλάδα και οι 41 στο εξωτερικό (είτε απευθείας είτε με στρατηγικές συνεργασίες). Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πετάει συνολικά σε πέντε προορισμούς, Αθήνα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εκτελούνταν πτήσεις και προς Σκιάθο και Μύκονο, ενώ σύντομα, όπως προαναφέρθηκε, θα συνδεθεί και με τα Τίρανα.

Παραίτηση Καρακαδά









Χτες, εξάλλου, ανακοινώθηκε από τη MIG ότι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των εταιριών Olympic Air και Olympic Engineering αναλαμβάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin Investment Group, Διονύσης Μαλαματίνας, σε αντικατάσταση του Γιάννη Καρακαδά, ο οποίος παραιτήθηκε. Ο κ. Μαλαματίνας διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Burger King Corporation και της Smirnoff Vodka, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pepsi - Cola Italy, διευθύνων σύμβουλος της Μetaxa Distillers, πρόεδρος της Diageo Plc (Ασία - Ειρηνικός) και κατείχε διευθυντικές θέσεις στην Procter & Gamble International, όπου άρχισε την καριέρα του.

Ντ.Χ.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=8&artid=116830

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου