Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αργυρόκαστρο: Αστυνομία και ομάδες εργασίας για την πρόληψη καλλιέργειας ναρκωτικών φυτών στο Λαζαράτι


H Αστυνομία του Αργυροκάστρου εντείνει τα μέτρα για την καταπολέμηση της καλλιέργειας ναρκωτικών φυτών στο χωριό Λαζαράτι.
Επίσημες πηγές από το αρχηγείο της αστυνομίας δήλωσαν για τα έντυπα μέσα, ότι εκτός από τα πολυάριθμα περιοριστικά μέτρα, τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με την Νομαρχία και άλλους κρατικούς οργανισμούς, έχουν συσταθεί έξι ομάδες εργασίας που θα παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την κατάσταση στο Λαζαράτι. Στη σύνθεσή τους είναι υπάλληλοι της αστυνομίας, της δημοτικής αρχής, δημογεροντίας, κρατικής διοίκησης κλπ.

"Οι ομάδες αυτές χωρισμένες σε 6 γειτονιές εργάζονται αρχής γενομένης από την σημερινή μέρα, θα επικοινωνούν στενά με όλους τους κατοίκους του χωριού και θα υποβάλλονται στα προληπτικά μέτρα και στις έννομες συνέπειες που προέρχονται από την καλλιέργεια, κλπ.", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνση, Gentian Mullai , προσθέτοντας ότι οι ομάδες εργασίας μετά την 15η Μαΐου θα ξεκινήσουν τον έλεγχο σε κάθε αυλή και κήπο του Λαζαράτι.
Ο Mullai είπε ότι σε όλες τις περιπτώσεις που θα βρεθούν καλλιεργημένα φυτά, αμέσως θα ξεκινήσει ποινική δίωξη κατά των καλλιεργητών.
http://neavi.blogspot.com/2012/05/blog-post_4196.html

ραδιο ηπειροσ ηπειρος gate ράδιο ήπειρος ηπειρος νεα ηπειροσ νεα
βορειος ηπειρος ήπειρος palace χαρτης ηπειρος ηπειρος χαρτης βορεια ηπειρος βορειο ηπειρος
ηπειρος tv νεα απο την ηπειρο epirus ραδιο ηπειροσ ράδιο ηπειρος ipiros palace 
vorio ipiros βορεια ηπειρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου