Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πρόσκληση προς τους Γερμανούς τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα απηύθυνε πρόσκληση προς τους Γερμανούς τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα του, όπου θα βρουν, όπως είπε, όχι μόνο καταπληκτικά τοπία, αλλά και μία απερίγραπτη φιλοξενία από τους Αλβανούς πολίτες.
Ο κ. Μπερίσα απηύθυνε την πρόσκληση κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και τα σημαντικότερα τηλεοπτικά δίκτυα και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Γερμανίας που πραγματοποίησαν περιοδεία σε διάφορες πόλεις της βαλκανικής χώρας.
Η 20μελής αντιπροσωπεία εκδήλωσε στον κ. Μπερίσα ενδιαφέρον για την ιστορία του τόπου, τα αξιοθέατα, τα αρχαιολογικά πάρκα, τις εξελίξεις και το οικονομικό κλίμα που επικρατεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Αλβανού πρωθυπουργού.
«Η ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελεί το στρατηγικό και ιστορικό μας στόχο και για την επίτευξή του έχουμε αναλάβει τα τελευταία χρόνια σειρά μέτρων και διαρθρωτικές, οικονομικές και φορολογικές μεταρρυθμίσεις» ανέφερε στους Γερμανούς επισκέπτες ο Σαλί Μπερίσα.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου