Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η «Σ» στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το παρακάτω άρθρο μας το απέστειλε ο κ.Αλέξανδρος Ζιούλης ο οποίος είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και Τύπου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.Τον ευχαριστούμε θερμά και μακάρι να συνεχίσει να προωθεί έτσι το Βορειοηπειρώτικο ζήτημα.
Ακολουθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας της Κύπρου ΣΗΜΕΡΙΝΗ που σχολιάζει την ερώτηση που έκανε στην Ευρωβουλή η Ευρωβουλευτής κα. Νίκη Τζαβέλα μετά την συνέντευξη που έδωσε ο κ.Ζιούλης στην εφημερίδα Σημερινή:


Στις 21 Αυγούστου 2010 η «Σ» φιλοξένησε συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Βορειοηπειρωτών Κύπρου «Ο Πύρρος» και του Ιδρύματος Μελετών και Αρωγής Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Αλέξανδρου Ζιούλη, με αφορμή τη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα από Αλβανούς, επειδή μιλούσε Ελληνικά. Ο τίτλος της συνέντευξης ήταν «Επιτίθενται συντονισμένα οι Αλβανοί».
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα, υπέβαλε ερώτηση σχετικά με το γεγονός στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ερώτηση της κ. Τζαβέλα είναι πανομοιότυπη με το εισαγωγικό κείμενο της «Σ» και τα λεχθέντα του κ. Ζιούλη. 

 

Κι όταν λέμε πανομοιότυπη, εννοούμε ότι μέχρι και το τελευταίο κόμμα ήταν στη θέση του! Ολόκληρη η σύνθεση της ερώτησης έγινε μέσα από αποσπάσματα της συνέντευξης (η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε κάνει αίσθηση και αναπαράχθηκε από πολλές ελλαδικές εφημερίδες και μεγάλα μπλογκς).
Άμα είναι για ιερό σκοπό, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Μακάρι όλα τα σημαντικά προβλήματα που αναδείκνυαν τα ΜΜΕ να έφταναν εκεί που πρέπει, έστω και με το… περιστέρι. Ευχαριστούμε την κ. Τζαβέλα που μας διαβάζει και λαμβάνει υπόψη τα ζητήματα που προβάλλουμε.
εφημερίδα Σημερινή 23-09-2010, σελίδα 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου