Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αναρτήσεις από τα αριστερά...


Ως ηττα των Ελληνων εκλαμβανουν οι Αλβανοι την ηττα Μπολανο

Στη συντριπτικη τους πλειοψηφία οι αναγνωστες της εφημεριδας"Shekulli" θεωρούν τη χθεσινή ήττα του Βασίλη Μπολάνου ως ηττα αυτών που υποστηρίζουν την ελληνικότητα της Χιμαρας. Αν και δεν είναι λίγοι και αυτοί που εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για το νεοεκλεγέντα δήμαρχο υποστηρίζοντας πως αλλαξε το ονομα απο Gjergji σε Γιωργο για να γίνει αρεστός στους Έλληνες.

=====

Περίεργο δημοσίευμα της Gazeta Shqiptare: Προσπαθεια συνεργασιας PS με PD στη Χιμαρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα  της αλβανικής εφημερίδας Gazeta Shqiptare με σημερινή ημερομηνία και ώρα 16:54 οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Σοσιαλιστικού Κομματος και του Δημοκρατικού Κομματος για το Δήμο της Χιμάρας επιχείρησαν να συνεργαστούν ετσι ωστε ενας εκ των δύο να ανακυρήσονταν νικητής. Στη συνέχεια θα αποφάσιζαν ποιος από τους δύο θα κυβερνούσε το Δήμο Χιμάρας. Και το δημσίευμα καταλήγει λέγονας πως η συμφωνία δεν είχε αίσιο τελος επειδή και οι δύο επιθυμούσαν την καρέκλα του δημάρχου.
Αυτό που μένει τωρα να δούμε ειναι τι ποσοστά πήρε ο υποψήφιος δημαρχος του Δημοκρατικού Κομματος...

Duket e çuditshme, por ka ndodhur që dy kandidatët për kryetarë bashkie në Himarë, i PS-së dhe ai i PD-së kanë tentuar të bëjnë një marrëveshje mes tyre që të bashkojnë votat, që njëri prej tyre të shpallej fitues. Më pas po me marrëveshje të vendosej se kush do qeveriste Bashkinë e Himarës. Mesa duket marrëveshja nuk është arritur për faktin se kandidatët nuk kanë lëshuar "pe", pasi të dy donin karrigen e kryebashkiakut.

====

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΔΡΟΠΟΛΗ

Το 62% των ψήφων έλαβε ο Χρήστος Ντούτσης στην επαρχία της Άνω Δρόπολης. Όπως ειχαμε επισημάνει πολυ πριν τις εκλογες ο Ντουτσης επαιζε χωρις αντίπαλο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του!


===

ΟΛΟΙ MUGA

Στο οραμα blogspot, την ηλεκτρονικη εκδοση της εφημεριδας του οικουμενικου ελληνισμού ο χρόνος μοιάζει να εχει σταματήσει μια μερα πριν τις εκλογές. Αν και εχουν περάσει 2 μερες απο την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και τα αποτελεσματα ειναι ηδη γνωστά σε πολλές επαρχίες στο ιστολόγιο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά. Ελπιζω να μην απογοητευτηκαν τοσο ευκολα και τοσο νωρις οι συντελεστες του blog.
Να σας ευχηθω καλή χώνεψη, και αν δυσκολευεσται πιειτε καμια Fresh Cola!


1 σχόλιο:

  1. Αυτα να τα ακούνε αυτή που ψήφισαν τον αλβανό...αι στο διάολο προδότες,πουλημένι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή