Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μονοήμερη εξόρμηση της "Νε.Β" στον Κορινθιακό κόλπο


Μονοήμερη εκδρομή της "Νε.Β" στον Κορινθιακό κόλπο
Μονοήμερη εκδρομή της "Νε.Β" στον Κορινθιακό κόλπο
Μονοήμερη εκδρομή της "Νε.Β" στον Κορινθιακό κόλπο
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011, η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» άφησε για λίγο πίσω της το καυσαέριο της μεγαλούπολης και ξεκίνησε τη μονοήμερη εξόρμησή της στον Κορινθιακό κόλπο.
Η αναχώρηση έλαβε χώρα από τη γνωστή σε όλους μας, Πλατεία Κοτζιά, όπου συγκεντρώθηκαν οι νέοι Βορειοηπειρώτες με σκοπό τη διασκέδαση αλλά και τη χαλάρωση, μακριά από τους γρήγορους και αγχωτικούς ρυθμούς στους οποίους όλοι ζούμε καθημερινά.
Το πρόγραμμα είχε ως εξής :
Η πρώτη στάση έγινε στο Λουτράκι για το πρωινό καφεδάκι. Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε την Περαχώρα στο ακρωτήρι του Ηραίου, όπου βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους φάρους του Κορινθιακού αλλά και το ιερό της θεάς Ήρας. Εδώ αποκαλύφθηκαν τα πιο σημαντικά λείψανα του πρώιμου Κορινθιακού πολιτισμού των Ιστορικών χρόνων. Ακολούθησε η 3η στάση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης ή Εσχατιώτις, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα, μια από τις ομορφότερες λιμνοθάλασσες του ελλαδικού χώρου και έπειτα το πρόγραμμα αλλά και η διαδρομή επιζητούσαν φαγητό και φυσικά, μπανάκι! Η επιστροφή πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τους συμμετέχοντες και να υποσχεθούμε ότι τα καλύτερα έρχονται!
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου