Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νορβηγός τρομοκράτης: Το ΚΕΑΔ είναι αντι-ισλαμικό κόμμα - Οι Αλβανοί είναι τρομοκράτες, κλέφτες και συνεργάτες των ναζί


Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο μακελάρης που αιματοκύλισε την Νορβηγία, δολοφονώντας πάνω από 90 πολίτες, στο ιδεολογικό του μανιφέστο (το πολυσέλιδο βιβλίο του 2083- Μια Ευρωπαϊκή Ανακήρυξη Ανεξαρτησίας) κάνει μνεία μέχρι και στο ΚΕΑΔ.

Ο 32χρονος Anders Behring Breivik, εξηγώντας ποιο ήταν το κίνητρο που τον ώθησε στην «εξάντληση της ανοχής» του για την «ισλαμο-μαρξιστική συνωμοσία», τονίζει: «Για μένα, προσωπικά, ήταν η ανάμιξη της κυβέρνησής μας στις επιθέσεις εναντίον της Σερβίας (...)

Ηταν απολύτως απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο ΗΠΑ και δυτικά ευρωπαϊκά καθεστώτα βομβάρδισαν τους Σέρβους αδελφούς μας. Το μόνο που ήθελαν οι Σέρβοι ήταν να απομακρύνουν το Ισλάμ εξωθώντας τους Αλβανούς μουσουλμάνους πίσω στην Αλβανία.

Ενώ σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει τους Τσάμηδες ως συνεργάτες των ναζί, και επιδοκιμάζει τον υποτιθέμενο διωγμό 25.000 από το Ελληνικό κράτος. Τα ίδια αισθήματα τρέφει και για τους Αλβανούς των Σκοπίων, τους οποίους χαρακτηρίζει τρομοκράτες οι οποίοι συνεργάζονται με την Αλ-Κάιντα.

το μανιφέστο του τρομοκράτη
Υπενθυμίζει μάλιστα και τους φόβους των Αμερικανών το 1993 για τρομοκρατικές επιθέσεις από Αλβανούς φονταμενταλιστές του ισλάμ έναντι αμερικανικών στόχων στη χώρα.

Παρόλα αυτά στη λίστα με τους ήρωες της Χριστιανοσύνης, αναγνωρίζει τη συμβολή του Γεώργιου Καστριώτη ενάντια στο Ισλάμ, τον οποίο περιέργως των μνημονεύει με το οθωμανικό του όνομα, δηλαδή Σκεντερμπέου.

Ενώ τους Αλβανούς σε γενικές γραμμές τους χαρακτηρίζει, ως αντιευρωπαίους και ξεκαθαρίζει "Προσοχή όταν τους συναντάτε, εκείνοι μπορεί να θελήσουν να σας κλέψουν"

Ο Breivik αναφέρει και τα κόμματα του Αλβανικού κοινοβουλίου τα οποία κατά τον ίδιο είναι αντι-ισλαμικάαναγνωρίζοντας το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας και το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ) της Ελληνικής Μειονότητας ως τέτοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου