Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΣ στρέφεται ξανά στην αγορά της Αλβανίας για παίκτες

Το βλέμμα στην αγορά της γειτονικής Αλβανίας στρέφουν και πάλι οι ιθύνοντες του ΠΑΣ προκειμένου να αποκτήσουν παίκτες που τους ενδιαφέρουν και από τη στιγμή που δεν κατάφερε η ομάδα να εντάξει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική.
Ήδη ο ΠΑΣ δείχνει ενδιαφέρον για τον 34χρονο Αλβανό επιθετικό Ντάνιελ Τζάφαϊ της Φλαμουρτάρι, ο οποίος είναι ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών. Όμως ο Τζάφαϊ αναμένεται να απαντήσει πιθανώς αύριο. Παράλληλα όμως και εκτός από έναν επιθετικό ο ΠΑΣ, ψάχνει και για έναν ακόμη στόπερ με πρώτο υποψήφιο τον Αλγερινό διεθνή Ισμαέλ Μπουζίντ. Το όνομά του 28χρονου αμυντικού είχε ακουστεί ξανά πριν ένα μήνα, όταν είχε μείνει ελεύθερος από την Χαρτς, ωστόσο αρχικά είχε απορρίψει την πρόταση του ΠΑΣ, καθώς πίστευε ότι θα έχει καλύτερες προτάσεις.


Και ενώ αυτές είναι οι νέες… βλέψεις του ΠΑΣ, οι υποψήφιοι παίκτες που η ομάδα και ο Στεφάν Ντεμόλ ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους, μάλλον απέκλεισαν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Για παράδειγμα ο Αργεντινός Λιονέλ Πότσι, που μπορεί να πήγε στο Ελατοχώρι, αλλά… αρνήθηκε να δοκιμαστεί από τον Στεφάν Ντεμόλ.Την ίδια στιγμή χθες έγινε γνωστό πως ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστής των φιλάθλων του ΠΑΣ, ο Εστεμπάν Μπουχάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φέρρο, ομάδα Β’ Εθνικής της Αργεντινής.
Κοντά στην αποχώρησή του από τον ΠΑΣ βρίσκεται και ο Νίκολας Σενόνε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντεμόλ. Ο Ουρουγουανός με ισπανική υπηκοότητα είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και είχε επαφές με τη διοίκηση για τη λύση του συμβολαίου του.
Νέο φιλικό με Λάρισα
Από την άλλη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Ελατοχώρι και σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, αναμένεται να επιστρέψουν στα Γιάννινα.
Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου από την Κυριακή 24 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα κάνει τη βασική προετοιμασία της.
Το θετικό είναι πως όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ θετικά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε, στο μεταξύ, χθες για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" την Λάρισα του Κρις Κόουλμαν. Πέντε ημέρες μετά το δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό (13/8), ο Στεφάν Ντεμόλ αναμένεται να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Και πάλι στο προσκήνιο τα "στημένα"
Εξάλλου χθες ήρθε και πάλι στο προσκήνιο η υπόθεση με τα "στημένα" και η πιθανή εμπλοκή του ΠΑΣ.
Μέσα από νέες συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως εμπλέκονται ακόμη και ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.
Συγκεκριμένα σε ένα διάλογο μεταξύ Γιώργου Τσακογιάννη και Χρήστου Κανελάκη αναφέρεται ότι ο Χρ. Κανελλάκης έχει μιλήσει με άτομο ονόματι «Βαγγέλης», μέλος του ΠΑΣ, για να κερδίσει από τον αγώνα Ιωνικός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έστω και ένα βαθμό. Ο Κανελάκης λέει ότι μπορεί να το κανονίσει εύκολα γιατί έχει κάνει στο παρελθόν δουλειά μαζί, ενώ μπορεί εύκολα να πλησιάσει τους Κώτσιο, Σκούφαλη και άλλους, ενώ οι ξένοι δεν θα αγωνιστούν εσκεμμένα.
Πρόσληψη του Γ. Λαδιά
Τέλος την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Λαδιά, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Κ-20 για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε χθες ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι συνεργάτης του και προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Βασίλης Καλτσής.
Ο κ. Λαδιάς εν όψει και της χθεσινής πρώτης συγκέντρωσης της Κ-20 μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την νέα πρόκληση που εμφανίστηκε στην προπονητική του καριέρα, ενώ υπογράμμισε το άφθονο ταλέντο που υπάρχει στην περιοχή των Ιωαννίνων και ευρύτερα στην Ήπειρο.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λαδιάς τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα δουλέψω με νέα παιδιά. Για μια ομάδα που θέλει να παράγει ταλέντα και να βγάζει παίκτες είναι σημαντικό να έχει καλή βάση και υποδομή στις Ακαδημίες. Θεωρώ ότι υπάρχει άφθονο ταλέντο στην περιοχή για να δημιουργήσει και να βγάλει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τα δικά του παιδιά. Χρειάζεται όμως πολύ μεγάλη υπομονή, δουλειά και προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ότι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενδιαφέρεται γι αυτούς και θα τους στηρίξει. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να μεταφέρω όλες τις γνώσεις που διαθέτω προκειμένου να προετοιμάσουμε τους νεαρούς παίκτες, ούτως ώστε όποτε τους ζητηθεί να προαχθούν στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΣ να είναι απόλυτα έτοιμοι".
Ο  Γιώργος Λαδιάς γεννήθηκε στις 12-2-1963 και διαθέτει αρκετή προπονητική εμπειρία. Μεταξύ άλλων δούλεψε στο Ροδοτόπι, στην Ηγουμενίτσα, στην Ανατολή, στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ ενάμιση χρόνο προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Δόξα Κρανούλας. Ο  Βασίλης Καλτσής γεννήθηκε στις  24-7-1979 και ξεκίνησε να δουλεύει ως προπονητής φυσικής κατάστασης πριν από τρία χρόνια (2008-09) στις Ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο κ. Καλτσής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό και στην οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού.

anex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου