Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ρόδος: Βορειοηπειρώτης προφυλακιστέος για εμπορία ΗΡΩΙΝΗΣ!!!



Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του ο 42χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από αστυνομικούς της Δίωξης την ώρα που έκρυβε στο παλιό φυτώριο ποσότητα 262,3 γραμ. ηρωίνης!

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του κ.κ. Άκη Δημητριάδη και Πολύβιο Γαλιουδάκη, προσήχθη χθες ενώπιον της ανακρίτριας κ. Ελένης Μπαρκούκη όπου και αρνήθηκε για ακόμη μία φορά τα όσα του καταλογίζονται, ενώ ζήτησε και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από το πακέτο με τα ναρκωτικά προκειμένου να διαπιστωθεί πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος δήλωσε ότι διαμένει στη χώρα μας τα τελευταία 22 χρόνια όπου και εργάζεται σκληρά χωρίς ποτέ να έχει υποπέσει στο παραμικρό παράπτωμα. Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτικά στο χρονικό της σύλληψης του καταγγέλλοντας, τη φυσική και ψυχολογική βία που υπέστη από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραδεχτεί ότι ενεργεί για κάποιους που ασχολούνται με την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 42χρονος τόνισε επίσης το γεγονός ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών η σύλληψη του έγινε πολύ αργότερα από την ώρα που τον «είδαν» να αφήνει τα ναρκωτικά και σε διαφορετικό σημείο, ενώ είχαν τη δυνατότητα είτε να το συλλάβουν επί τόπου, είτε να τον καταδιώξουν την ίδια ώρα.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ο 42χρονος δηλώνει ότι προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τη σκληρή εργασία των τόσων ετών και τονίζει ότι υπάρχουν και τα αντίστοιχα έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενα του.

Ωστόσο οι εξηγήσεις αυτές δεν φαίνεται να έπεισαν την ανακρίτρια αλλά και τον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γιάννη Μητσιόπουλο οι οποίοι και με σύμφωνη γνώμη έστειλαν στις φυλακές ως προσωρινά κρατούμενο τον 42χρονο ομογενή από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι, το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τη Τρίτη (16 Αυγούστου 2011) στις 10.20 το βράδυ, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου εντόπισαν τον 42χρονο ομογενή από την Αλβανία να κρύβει σε υπαίθριο μέρος και συγκεκριμένα κάτω από δέντρο, μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη μικτού βάρους 262,3 γραμμαρίων ηρωίνης.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 παρά 20 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 42χρονο ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητο του σε δρόμο της πόλης μας.

Σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρέθηκε να κατέχει ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν να έχει επιμελώς κρυμμένα ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τραπεζικό βιβλιάριο λογαριασμού στο όνομα του 42χρονου το οποίο περιείχε το ποσό των 9.123 ευρώ, ένα ενημερωτικό έγγραφο άλλης τράπεζας με προθεσμιακή κατάθεση στο όνομα του ύψους 21.956 ευρώ και μία επιταγή (ακάλυπτη) ύψους 4.000 ευρώ με δικαιούχο τον ίδιο.

Επίσης σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 5.130 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα ναρκωτικά, τα βιβλιάρια τα κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν από την αστυνομία, ενώ ο 42χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του κ.κ. Άκη Δημητριάδη, και Πολύβιο Γαλιουδάκη προσήχθη ενώπιον του αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γιάννη Μητσιόπουλου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για: αγορά, κατοχή, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών ιδιαιτέρως μεγάλης ποσότητας (δηλαδή με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου) και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες

Πηγή : Ροδιακή

Δεν γνωρίζουμε αν ο κατηγορούμενος Βορειοηπειρώτης είναι πράγματι ομογενής ή είναι από τους μαϊμού, αλλά γεγονός είναι πως και οι Βορειοηπειρώτες έχουμε τα δικά μας καλόπαιδα! Πολλοί νομίζουν πώς η σελίδα ανήκει σε ακραίους χώρους, τους ισχυρισμούς αυτούς τους αρνούμαστε κατηγορηματικά. Η σελίδα καυτηριάζει την επικαιρότητα και την εθνικιστική τροπή που παίρνει η Αλβανική πολιτική σκηνή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε την απαραίτητη κριτική και στα Βορειοηπειρωτικά κακώς κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου