Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ποσά “μαμούθ” εξέρχονται από την Ελλάδα μέσω εμβασμάτων




Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ της Εμπορικής Τράπεζας στην Αλβανία το

2010 μόνο μεταφέρθηκαν 100 εκ. ευρώ από την Ελλάδα προς την Αλβανία με την μορφή εμβασμάτων, ενώ το 2007 αυτό το ποσό ήταν 951 εκ. ευρώ, δηλαδή το 9% του ΑΕΠ της Αλβανίας.

Σαλί Μπερίσα: «Χιλιάδες Αλβανοί επέστρεψαν. Εφεραν μαζί και τα χρήματα που έχουν αποταμιεύσει στην Ελλάδα και ξεκίνησαν να δημιουργούν τις δικές τους επιχειρήσεις. Αυτή είναι μία μεγάλη νίκη για την Αλβανία»

Η παραπάνω δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τους διάφορους λαθρομετανάστες που αλωνίζουν την πατρίδα μας με την ανοχή όλου του κυνοβολίου. Τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων τους γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες εμβάσματα που πηγαίνουν στις πατρίδες τους, οι οποίες κυριολεκτικά πίνουν (αναπτύσονται) εις υγείαν των κορόιδων.

Πολλοί από τους Αλβανούς που βρεθήκαν από την δεκαετία του 90′ μέχρι σήμερα στην Ελλάδα επιστρέφουν τώρα στην Αλβανία, λόγω οικονομικής κρίσης, με σκοπό να χαρούν τα εμβάσματα που τόσο καιρό έστελναν, δημιουργώντας ακόμα και δικές τους επιχειρήσεις, αφήνοντας βέβαια την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν όταν περάσει η οικονομική κρίση.



Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ της Εμπορικής Τράπεζας στην Αλβανία το 2010 μόνο μεταφέρθηκαν 100 εκ. ευρώ από την Ελλάδα προς την Αλβανία με την μορφή εμβασμάτων, ενώ το 2007 αυτό το ποσό ήταν 951 εκ. ευρώ, δηλαδή το 9% του ΑΕΠ της Αλβανίας.

Έχει άραγε απορία κανείς για το κατά πόσο η λαθρομετανάστευση συνετέλεσε στην σημερινή κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας; Όλοι θυμόμαστε πως οι “αντιρατσιστές” λέγαν πως οι λαθρομετανάστες βοηθούν στην “ανάπτυξη” της Ελλάδας.\




http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/09/%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B8-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου