Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ


Ζει ανάμεσα μας.
Οταν βρίκσεται σε οικείο περιβάλλον διατυμπανίζει τη σπουδαία καταγωγή του, το αντίθετο πράτει όταν το περιβάλλον δεν είναι και τόσο φιλικό. "Η καταγωγή μου είναι απο ένα χωριό κοντα στα Γιάννενα" και χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια του όταν και ο συνομίλητης του αποκαλύπτει πως είναι και αυτός από τα Γιάννενα. Πρόσφατα γνώρισα ένα τύπο πιο ψαγμένο ακόμα, φαίνεται την είχε πατήσει με τα Γιάννενα οπότε έλεγε σε όλους πως είναι από την Ικαρία.
Του χρωστάει όλη η ανθρωπότητα, και βεβαίως ούτε να το συζητάμε για τη "Μάνα Ελλάς".
Νιώθει να τον κυνηγάν όλες οι φυλές του κόσμου. Στην Αλβανία τον κυνηγούσαν οι αλβανοί, στην Ελλάδα τον κυνηγάν οι προδότες πολιτικοί. Δε χάνει, όμως, ευκαιρεία να πλησιάσει ακόμα και τον πιο ασήμαντο πολιτικό. Μόλις λήφθηκε η απόφαση για απόδοση υπηκοοτητας έτρεξε στο πολιτικά γραφεία για να τους υπενθυμίσει ποσο μεγάλο σόι έχει.
Τους συμπατριωτες του πολιτικους τους θεωρεί πουλημενους στους αλβανους, όλους χωρις καμια εξαιρεση. Δεν πιστευει στους συλλογους, γιατι αυτους τους νοιαζει μονο να τρωνε λεφτά. Ετοιμαζεται να ιδρυσει δικό του σύλλογο, αν δεν το εχει ηδη κανει. Ειναι ομως παντα πρωτος σε καθε γλεντι, έχει το κινητό του Καλκάνη και ειναι φιλος στο facebook με τον Αλευρωντα.
Δουλευει σκληρα και εχει κανει προκοπη, θεωρει ομως τα ενσημα πεταμενα λεφτα. Τα χει βρει με τον εργοδοτη και μοιραζονται το ενσημο στη μεση. Η γυναικα δουλεύει στα σπίτια αλλα ουτε λογος για αυτασφάλιση. Ο ΟΓΑ να ειναι καλα, και αν δε δωσουν στη γυναικα συνταξη, παιρνουμε και ενα διαζυγιο.
Κατεβαινει σε πορείες και αναθεματιζει όλους τους άλλους που δεν πανε. Τα κανάλια τα θεωρεί πουλημένα (δεν ξέρει σε ποιον αλλα απλως τα θεωρει πουλημενα) που δεν προβάλουν τις τεράστιες συγκνετρώσεις των 500 ατομων. Αγριεύει μαλιστα και απελεί πως την επόμενη φορα θα καλέσει το CNN TURK για να καταγγείλει τις αδικίες που γίνονται εις βαρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου