Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ιδρύθηκε η ΝΕΟΛΑΙΑ της Αλβανικής εθνικιστικής οργάνωσης "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία"



ο κρατικοδίαιτος εθνικιστής Kreshnik Spahiu

Σε αίθουσα εκδηλώσεων στα Τίρανα, διοργανώθηκε η τελετή ιδρύσεως της νεολαίας της Αλβανικής εθνικιστικής οργάνωσης "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", η οποία κερδίζει καθημερινά έδαφος με την Ανθελληνική της ρητορική.Ρόλο διοικητή της Νεολαίας Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θα έχει ο Adriatik Lapaj.


Κατά τη διάρκεια της τελετής προβλήθηκε και ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ηγέτη της οργάνωσης και κρατικοδίαιτου Kreshnik Spahiu, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως:


«Οι Αλβανοί ζούνε σήμερα σε επτά κράτη, και έχουν δημιουργηθεί εμπόδια λόγω της (Αλβανικής) διπλωματίας η οποία θεωρούσε για χρόνια αδερφούς τος Σέρβους και τους Έλληνες και απλά φίλους τους Κοσοβάρους», - δήλωσε ο Σπαχίου.


Ο Πρόεδρος της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχία" εξέφρασε την πίστη του ότι στο μέλλον, οι Αλβανοί θα συμμετάσχουν σε μία μόνο χώρα στις Βρυξέλλες. - δηλαδή ο Σπαχίου, εννοεί μια ενωμένη Μεγάλη Αλβανία εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα πως συνάδει ο Αλβανικός επεκτατισμός με το Ευρωπαϊκό όραμα, είναι αποκλειστικό ζήτημα της ονείρωξης του κυρίου Σπαχίου.

Φήμες λένε για μυστική χρηματοδότηση της οργάνωσης οπό Τουρκικά κονδύλια, ακόμη και σε Αλβανούς μετριοπαθείς αναλυτές, προξενεί μεγάλη εντύπωση η σιωπή της κατά τα άλλα εθνικιστικής οργάνωσης, αναφορικά με την Τουρκία και την επανενεργοποίηση των Οθωμανικών "κυττάρων" των Βαλκανίων.
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/11/blog-post_6784.html

6 σχόλια:

  1. Οι νεο(ανα)φανέντες (αυτοαποκαλούμενοι) Σκιπετάροι απήλαυσαν το οθωμανικόν εκεί όπου και όσο δεν 'πήγαινε άλλο κατά τους παρελθόντες δύο αιώνες και μόλις κατά τις τελευταίες δύο με τρεις δεκαετίες μας (πράγματι συναρπαστική ιστορική διαδρομή και ιχνηλασία αξία μιμήσεως!) ανεκάλυψαν και διείδαν (ύστερα και από το γνωστό διασκεδαστικό κλαμπάκι και τη χαρούμενη μακεδονοειδή ατμόσφαιρα της φαιδράς πορτοκαλέας γνωστών και μη εξαιρετέων γειτόνων των;) και 'στο παράδειγμα των Φ.υ.ρ.ο.μ.αρειανών πως για να σταθούν και να υπάρξουν 'στο μετακομμουνιστικό,αδηφάγο καπιταλιστικό των όνειρο θερινής νυκτός κρίνεται απαιτητό και αναγκαίο να ανατρέξουν και να απευθυνθούν,ψυχολογικώς και μόνο,'σε κάποιον άγνωστο προς το ευρύ κοινό,θαρρείς,λαό (εξαφανισθέντα από το χάρτη των λαών του κόσμου αυτού),εν προκειμένω,δε,από τους Ιλλυριούς προκειμένου να αποκτήσουν το κύρος και τη δύναμη να 'δούν 'στον καθρέπτη της καρδιάς των,έστω και ψευδεπίγραφη,μία συνεκτική,συμπαγή ταυτότητα και να δημιουργήσουν,ακολούθως,μία πλαστή,φαντασιόπληκτη,καθότι παρα'ι'στορική,συνείδηση και κανόνα βίου.Το οθωμανικό παρελθόν,όμως,είναι κατηγορηματικό και σαφές και είναι εκείνο που τους διαψεύδει πανηγυρικότατα και θριαμβικότατα,όπου δεν είχαν απολύτως κανέναν,για δείγμα,ουσιώδη λόγο να εξεγερθούν και να επαναστατήσουν,μια που το πολιτιστ(μ)ικό των υπόστρωμα που ήταν απαγορευτικό είτε 'ταυτιζόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου με την οθωμανική διοίκηση (τουρκική και αραβική/αραβοπερσική γλώσσα) είτε,όταν δυσφορούσαν και δυσανασχετούσαν και διαμαρτύρονταν και δυσαρεστούνταν από τις 'σε βάρος των διακρίσεις(φορολογία κ.τ.τ),για τις συνθήκες διαβίωσής των,προέβαλλαν στασιαστικές,ανεξαρτητοποιητικές,''αντιστασιακές'' κινήσεις και κινήματα για αμιγώς υλιστικές,εφήμερες επιδιώξεις και στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να σας ενοχλή,η Βόρειος Ήπειρος,η βορειοηπειρωτική γη,είναι ε λ λ η ν ο ρ θ ό δ ο ξ η γη [και ό χ ι μ ω α μ ε θ α ν ι κ ή,όπως η Σκόδρα και η Ψευδοκοσσόβα σας!],περιοχή α μ ι γ έ σ τ α τ α ε λ λ η ν ι κ ή και είναι βέβαιο και εγγυημένο πως εκείνοι και όσοι σας παρακολουθούν ανελλιπώς και με ενδιαφέρον αλλά και με προφανέστατα -οικονομικό- συμφέρον και προσβλέπουν 'στην ευρύτερη περιοχή και επικράτεια,τα ''καμώματα'' του συνεχούς υβρεολογίου σας έναντι των α π α ν τ α χ ο ύ Ελλήνων και του Α π α ν τ α χ ο ύ ευρισκομένου και μαχομένου Ελληνισμού γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ως από χιλιομετρικές αποστάσεις,πια,τις συμπλεγματικές,ληστοσυμμορίτικες μεθόδους που μετέρχεσθε διηνεκώς,μια που ο ιλλυριοφανής σας ''πολιτισμός'' εκβαρβαρισμού και πνευματικής/πολιτισμικής καθυστέρησης που διαχέετε προς (παν)ευρωπα'ι'κές και (δι)ηπειρωτικές κατευθύνσεις,'στη μεσογειακή ατμόσφαιρα,διαφημίζεται δεόντως και πρεπόντως ολοένα και περισσότερο.

    Εν όσω και εφ'όσον λυσσάτε και οξύνετε,ΟΥΔΕΜΙΑ Σ Κ Ε Ψ Η Π Λ Η Ρ Ο Υ Σ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΘΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΕΚΕΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ''ΣΑΣ''(βλ.''λεκ''-''leke''),ΝΑ Π Ε Ι Ν Α Τ Ε.

    ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η,ΚΟΠΡΟΨΥΧΟΙ,ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΙ S(H)QIPTARET.

    N A ΣΑΣ ΜΑΘΗ Ο ΑΙΜΟΣ ΚΑΙ Ν Α ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

    Ν Α ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ 'ΣΤΟΝ ΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΑΙΜΟΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΤΥΟΥΝ 'ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΩΝ 'ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ Π Λ Α Σ Τ Ο Υ ΣΑΣ Ο Ν Ο Μ Α Τ Ο Σ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΣΚΥ(Ι)Π(Ε)ΡΙΑ:Ε Ξ Ω ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

    Π Ε Ρ Ι Θ Ω Ρ Ι Ο 'ΣΤΟ Π Ε Ρ Ι Θ Ω Ρ Ι Ο ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ 'ΣΤΟΝ ΑΙΜΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΥΘΟΜΑΝΙΑΣ ΣΑΣ,Δ Ε Ν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο απέχει το Λάτιο από τον αυτοκράτορα της Νέας Ρώμης,Ιουστινιανό,το Μέγα,άλλο τόσο συσχετίζονται και συνδέονται οι σημερινοί αυτοαποκαλούμενοι Σκιπετάροι με τους Ιλλυριούς(βλ.ιλλυρικά φύλα/ιλλυρικές φυλές).
    Ώστε δεν έχετε απάντηση.Γι’αυτό και μόνο σπεύδω να σας προτείνω μία εγώ,την κατωτέρω,για να στερήσω το βαθύ και ανίατο ύπνο σας:


    http://ethnologic.blogspot.com/2009/11/blog-post_07.html


    ΕΝΑΝΤΙΑ ‘ΣΤΗΝ (ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΗ ΤΩΝ;) ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΚΙΠΕΤΑΡ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,Γ Η Γ Ε Ν Ε Ι Σ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ Ε Ν Ι Α Ι Ο Η Π Ε Ι Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ/ΚΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΙΛΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ-Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α Σ ΤΩΝ ΚΑΙ Φ Α Σ Ι Σ Τ Ι Κ Η Σ ΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ‘ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ,ΑΓΝΩΣΤΩΙ ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ Π Ρ Ω Τ Ο Γ Ε Ν Ω Ν ΠΗΓΩΝ/ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΜΙΧΛΩΔΩΝ…”ΑΡΧΑΙΩΝ”(ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ”ΝΕΟΥΣ”!)ΙΛΛΥΡΙΩΝ(ΜΕ ΤΟ ”ΘΑΥΜΑΣΙΟ” ΕΝ ΓΕΝΕΙ ”ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” ΤΩΝ!).


    ΟΤΑΝ ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΣΟΒΑΡΕΥΘΟΥΝ,”ΑΛΒΑΝΙΑ”/ΣΚΥΠΕΡΙΑ Δ Ε ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ‘ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ.Δ Ε ΘΑ ΕΧΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Λ Ο Γ Ο Υ Π Α Ρ Ξ Η Σ.


    [http://history-of-macedonia.com/wordpress/2007/03/11/exchange-of-letters-between-alexander-the-great-and-porus/]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπενθύμιση κατωτέρω:

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/06/blog-post_7445.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.elora.gr/portal/national-issues/7---/3089-lr----

    http://www.elora.gr/portal/national-issues/7---/3067-l------------r-

    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/10/blog-post_698.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Σκιπ(ε)τάρ καταδεικνύουν,όπως ακριβώς κατά τους 19ο και 20ό αιώνες,τη ληστοσυμμορίτικη φύση των.Η λεγομένη των,δε,γλώσσα(=γλωσσική διάλεκτος θεωρουμένη ή ιδιόλεκτος),''s(h)qip(e)'',αδυνατεί να πείση και να (συν)διαμορφώση,να θεμελιώση,παρά την τυποποιημένη της σημερινή μορφή(τοσκική διάλεκτος),την ''εθνική'' των ''ταυτότητα'' όσο και ''συνείδηση'',η οποία παρουσιάζεται δραματικότατα ελλιπής ως προς τη συνιστώσα της,το πολιτισμικό υπόβαθρο.



    Για να τους εκθέσουμε,δε,περαιτέρω,παρατίθενται και μερικές άλλες αναρτήσεις:

    http://www.echedoros-a.gr/2011/11/blog-post_4040.html

    http://www.echedoros-a.gr/2011/11/blog-post_9880.html

    http://www.echedoros-a.gr/2011/11/gazeta-shqip.html

    http://www.echedoros-a.gr/2011/10/blog-post_7078.html

    http://www.echedoros-a.gr/2011/10/blog-post_4440.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_6885.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_1287.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_5569.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_7397.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_7798.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9461.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_6522.html

    To be continued.....

    Έπεται συνέχεια,εδώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή