Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εκπομπή στο TV KLAN για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της στην Αλβανία





Μεταξύ των καλεσμένων στην εκπομπή “OPINION” ο Σπύρος Ξέρρας και ο Αναστάσης Αγγελλής.
Η κρίση της Ελλάδος, μεταδίδεται ως πρώτη είδηση τις τελευταίες μέρες στα αλβανικά μέσα, όχι μόνο για την διεθνή απήχηση αλλά για την άμεση επίπτωση που έχει στην οικονομία της Αλβανίας και γιατί το 25% του συνολικού πληθυσμού της Αλβανίας είναι στην Ελλάδα.
Καλεσμένοι στην δημοφιλέστερη πολιτική εκπομπή “Opinion”, με παρουσιαστή τον Bledi Fevziu, ήταν η σύμβουλους του πρωθυπουργού της Αλβανίας για θέματα οικονομίας Suzana Guxholli, ο ελληνικής καταγωγής Υπουργός Εργασίας Σπύρος Ξέρρας, ο επίσης ελληνικής καταγωγής πρώην υπουργός

οικονομίας και στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αναστάσης Αγγελής, ο πρώην πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα Bashkim Zeneli, ο οικονομολόγος Ardian Civici που οτιδήποτε ελληνικό το βλέπει αρνητικό και μάλλον τον κάλεσαν για την απαιτούμενη ένταση για θεαματικότητα, ενώ υπήρχε και ανταπόκριση από την Αθήνα από τον Ρομπέρτ Γκόρο.
Η συζήτηση κάποιες φορές απέκτησε πολιτική ένταση, κυρίως μεταξύ του σοσιαλιστή Αγγελή και της συμβούλου του Μπερίσα ενώ δεν έλειψε και η εθνική ένταση όταν ο τζιτζιφιόγκοςCivici, προσπαθούσε να αμαυρώσει την εικόνα της Ελλάδος και έβλεπε την Αλβανία και τους αλβανούς ως θύματα της, με τους δύο έλληνες Ξέρρα και Αγγελή να του απαντούν ανάλογα. Ο κ. Ξέρρας μάλιστα ολοκλήρωσε την τελευταία τοποθέτηση του λέγοντας στα ελληνικά «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»!

Όλη η εκπομπή εδώ



http://borioipirotis.blogspot.com/2011/11/tv-klan.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου