Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Προδότη της "Πατρίδας" χαρακτηρίζει τον «μάρτυρα» Φίλιππα Παπαθανάση η ανθελληνική Gazeta Shqiptare




Με ένα ακόμη ανθελληνικό πρωτοσέλιδο της σειράς κυκλοφορεί σήμερα η Gazeta Shqiptare. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η χθεσινή τοποθέτηση μνημείου προς τιμήν του Φίλιππα Παπαθανάση που τιμωρήθηκε το 1946 με θανατική ποινή, μετατρεπόμενη σε ισόβια κάθειρξη, με μοναδικό "έγκλημα" το αίτημα εφαρμογής των δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Η αλβανική Gazeta Shqiptare η οποία για ακόμη μία φορά "αλιεύει" ειδήσεις από τα μπλογκς του Βορειοηπειρωτικού χώρου, σημειώνει πως ο "ήρωας" των Ελλήνων είχε καταδικαστεί για προδοσία της πατρίδας ενώ αναφέρει πως το μνημείο εγκαινίασε βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Luiza Xhuvani (ελληνικής καταγωγής). Στο ίδιο άρθρο καταγράφεται και η άρνηση της Μητρόπολης Αργυροκάστρου για την τοποθέτηση του μνημείου εντός του χώρου της εκκλησίας είδηση που είχε προβάλει χθες η σελίδα του Βορειοηπειρώτη, από όπου και το αλίευσε η "έρευνα" της εφημερίδας.


Μόλις θα έχουμε στη διάθεσή μας το πλήρες άρθρο, και σε περίπτωση που έχει κάποιο ενδιαφέρον πέραν της αναπαραγωγής των δημοσιευμάτων των Βορειοηπειρωτικών μπλογκς, θα αναρτηθεί.
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/12/gazeta-shqiptare.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου