Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Χρονιά μεγάλης ευθύνης στο δρόμο για την ένταξη στην ΕΕ







Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ο οποίος παρότρυνε τους Αλβανούς πολίτες να συμβάλλουν ώστε να καταστεί η χρονιά αυτή αποφασιστική για την ένταξη της χώρας στην "ευρωπαϊκή οικογένεια




"Χρονιά μεγάλης ευθύνης" που θα πρέπει να ενθαρρύνει τους Αλβανούς πολίτες ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και τις βασικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να λάβει η χώρα τους καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), χαρακτήρισε το 2012 ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπαμίρ Τόπι.

"Με μεγάλη ζέση και σεβασμό εύχομαι σε όλους τους Αλβανούς να προχωρήσουμε μπροστά από κοινού σε μια ζωή με περισσότερη ευημερία και ειρήνη το 2012" αναφέρει ο Αλβανός πρόεδρος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Ο κ. Τόπι υπογραμμίζει ακόμη τη σημασία της φετινής χρονιάς για τη χώρα του, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ο οποίος παρότρυνε τους Αλβανούς πολίτες να συμβάλλουν ώστε να καταστεί η χρονιά αυτή αποφασιστική για την ένταξη της χώρας στην "ευρωπαϊκή οικογένεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου