Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θα παίξουν στη Χειμάρρα, ποδοσφαιρικές ομάδες του Κοσόβου;;;




Οι Εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας ζητούν την ενοποίηση των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Αλβανίας και Κοσόβου!


Με ακόμη μία αλυτρωτική πρόταση προς την De Facto ενοποίηση Αλβανίας και Κοσόβου, έρχεται σήμερα η Εθνικιστική Οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία. Σε μια ανακοίνωση προς τα μέσα παρουσίασαν την δράση "ένα έθνος, ένα πρωτάθλημα", για την ενοποίηση των Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων Αλβανίας και Κοσόβου, κάνοντας παράλληλα και επίσημη πρόταση στις δύο Ομοσπονδίες. Όπως είπαν, το Κόσοβο παραμερίζεται από πολλές διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις και έτσι τα "Αλβανικά ποδοσφαιρικά ταλέντα" του Κοσόβου χάνονται ανά τον κόσμο. Υπενθυμίζουμε πως η ίδια η οργάνωση προήλθε από τους κόλπους των Ultras της Εθνικής Αλβανίας (Tifoza Kuq e Zi).
Οι εθνικιστές πήγαν και ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας την έναρξη συνομιλιών με την FIFA και την UEFA για την τυποποίηση-δημιουργία των κατηγοριών του Πρωταθλήματος.


Έτσι, δεν είναι διόλου απίθανο στο εγγύς μέλλον να δούμε πούλμαν Κοσοβάρων "φιλάθλων" να αποβιβάζονται στη Χειμάρρα, για το να παρακολουθήσουν αγώνα της τοπικής ομάδας με τις αντίστοιχες της Πρίστινας, Πριζρένι κλπ. στα πλαίσια... του "Αλβανικού" Πρωταθλήματος.
http://borioipirotika.blogspot.com/2012/01/blog-post_8.html

1 σχόλιο:

  1. k polu kala tha kanoun.. emena me vriskoun simfono, arkei pezoun mesa sta alvanika synora, dld''ektos sinoron tis voreiou hpeirou'' mporoun na pezoun kathe eidous athlimata akoma k to pouli tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή