Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΗΔΙΑ


Aν η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε δεινή οικονομική θέση, πέρα από τους γνωστούς λόγους που συνιστούν και δικές μας ευθύνες, αυτό οφείλεται και στην αιμορραγία πόρων και συναλλάγματος των μεταναστών, που στήριξαν επί χρόνια τις οικονομίες των χωρών προέλευσής τους. Η ανταπόδωση προς την Ελλάδα που τους προσέφερε εργασία και παραμονή ποιά ήταν; Στην Αλβανία πάντως, είναι ένα νέο κόμμα, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες και θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος και όλη η βορειοδυτική Ελλάδα (νομοί Φλώρινας - Καστοριάς).

Μιλούμε φυσικά για την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», που υπάρχει ως γνωστόν ήδη ως εθνικιστικός σύλλογος. Με επικεφαλής του, τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης Σπαχίου. Περίεργο όντως, ανώτατος δικαστικός λειτουργός να κατέχει τέτοιο αξίωμα. Ας φανταστούμε αναλόγως τον πρόεδρο ας πούμε του Αρείου Πάγου να είναι και ηγέτης της Χρυσής Αυγής.
Τα μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας», επιδίδονται σε ένα σκληρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό πόλεμο, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων» και ξεκάθαρα τονίζουν για Ήπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελούνται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

Αν η «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» μεταλλαχθεί σε κόμμα και δει κοινοβουλευτικό, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για το τι θα επακολουθήσει. Η Ελλάδα πρέπει να προλάβει τώρα, παρεμβαίνοντας δραστικά, αυριανές καταστάσεις Γκρουέφσκι στο τετράγωνο.

Ας κάνουμε και εμείς τη δική μας προπαγάνδα, αν τα Τίρανα το θέλουν έτσι. Προπαγάνδα επί πραγματικών γεγονότων και όχι επί ψεμμάτων. Ας θυμίσουμε στην Ευρώπη τι έκαναν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο οι Τσάμηδες, αν συντάχθηκαν σύσσωμοι με τους Γερμανούς και Ιταλούς κατακτητές και ποιά στην περίοδο εκείνη εγκλήματα διέπραξαν κατά των Ελλήνων.
Είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια πολιτική ιστορία αλλά και τη διεθνή πρακτική, οι εγκληματίες όπως οι Τσάμηδες, που εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού στην Θεσπρωτία, να απαιτούν αποζημίωση επειδή δεν τους άφησαν να συνεχίσουν τα εγκλήματα τους. Και επιτέλους το ελληνικό κράτος και η ελληνική διπλωματία, πρέπει να βγουν απο την απέραντη νηφαλιότητά τους και να αντικρούσουν τώρα τον παράλογο και καθαρά επιθετικό αλβανικό ψευδοαλυτρωτισμό.
Τα μέσα πίεσης, γνωστά. Και λυπηρό που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν.


από το: Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Αναλύσεων
http://borioipirotika.blogspot.com/2012/01/blog-post_8327.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου