Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ο Υπουργός Εργασίας κ. Ξέρας ευχήθηκε για τις γιορτές στα παιδιά του ορφανοτροφείου Αγίων Σαράντα..



Δώρα και εφικτές δεσμεύσεις
" Περισσότερες προσπάθειες για τη βελτίωση της κοινωνικής ζωής, ιδιαίτερα τω παιδιών," τόνισε ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, κ. Σπύρος Ξέρας από τους Αγίους Σαράντα, φιλοξενούμενος του ορφανοτροφείου Αγίων Σαράντα για να γιορτάσει μαζί με τα παιδιά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Υπουργός μαζί με τις ευχές έφερε για τα μικρά παιδιά και δώρα και διαβεβαίωσε την πλήρη υποστήριξη στα παιδιά που ζουν συνεχώς σε ιδρύματα φροντίδας.
Ο Υπουργός Εργασίας τόνισε τις συνεχείς προσπάθειες των κρατικών δομών για την αντιμετώπιση του συνεχιζόμενου νομικού πλαισίου για την κοινωνική προστασία των παιδιών. Η ανασυγκρότηση των κοινωνικών κέντρων σε όλη τη χώρα θα συνεχίσει να είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του Υπουργείου Εργασίας, εγγυήθηκε ο Υπουργός , καθώς και για τα παιδιά του ορφανοτροφείου των Αγίων Σαράντα, θα εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα του σπιτιού διακοπών στο Μπόρσι, το οποίο είναι σε χρήση για παιδιά από ορφανοτροφεία όλης της χώρας.
"Ευχές για ένα νέο έτος χαράς και με πλήρη υγειονομική περίθαλψη για σας», συνεχάρη ο Υπουργός τα παιδιά περνώντας ένα ευχάριστο απόγευμα στους Αγίους Σαράντα.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ορφανοτροφείο στους Αγίους Σαράντα παρακολούθησαν επίσης ο Δήμαρχος των Αγίων Σαράντα, κ. Στέφανος Τσίπας.
http://neavi.blogspot.com/2011/12/blog-post_8274.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου