Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Gazeta Shqiptare: Ο υπουργός Σπύρος Ξέρας «πουλάει» το Ναούμ Ντίσιο



Περισσότερο πιο βαθύ απ΄ότι νομίζαμε είναι το σκάνδαλο με τις δηλώσεις Ξέρα κατά του Ναούμ Ντίσιο. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Γκαζέτα Σκιπτάρε» ο κ. Ξέρας δήλωσε στην εφημερίδα αυτή πως »Δεν γνωρίζω το Ναούμ Ντίσιο, δεν ξέρω σε ποια οργάνωση ανήκει. Πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ναούμ Ντίσιο, όπως για οποιονδήποτε. Την «Ομόνοια» στην Κορυτσά την εκπροσωπεί ο Γρηγόρης Καραμέλιος».

Η εφημερίδα σημειώνει ακόμα πως «σύμφωνα με τον Ξέρα ο εντολέας και ο χορηγός για την ανέγερση του μνημείου στην Μπομποστίτσα, δεν εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα στην Κορυτσά και για τις πράξεις που διέπραξε πρέπει να υποστεί την ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο, σε ένα χρόνο φυλάκιση».

Έστω και τα μισά απ΄όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Γκαζέτα Σκιπτάρε να είναι αληθή, ο μειονοτικός υπουργός του Μπερίσα επρόκειτο να κλείσει άδοξα τη βουλευτική του καριέρα καθώς με τα ίδια τα χεράκια του άνοιξε τον πολιτικό του λάκκο μην τολμώντας πλέον να ζητήσει την ψήφο των συμπατριωτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου