Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Όποιος αμφισβητεί το mega είναι Χοτζικός


"Κάποιοι που μένουν πιστοί στα διδάγματα του Ενβέρ Χότζα κάνοντας πολιτική (;!) με κραυγές και απειλές"



Αυτό λέει το blog - φερέφωνο του MEGA, το Όραμα, διότι ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ να πιστέψουμε αυτό που ακούσαμε να δηλώνει ο κ. Θωμάς. Προβληματιστείτε λοιπόν εσείς που δεν ψηφίσατε mega διότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις τους, μήπως είστε Χοτζικοί;

Σχετικά με τον τραμπουκισμό αγαπητοί Ελλαδίτες του Οράματος που το παίζετε πιο Βορειοηπειρώτες κι απ' τους Βορειοηπειρώτες, να σας θυμίσουμε λίγο την υπόθεση Ζιούλη στο Κάραβελ μιας και έχετε ασθενή μνήμη; Πείτε μας λοιπόν περί τραμπουκισμού μιας και είστε σπεσιαλίστες του είδους.

Αφού λοιπόν η επιστολή αυτή έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είπε ο κ. Θωμάς στην εκπομπή Βόρειος Ήπειρος.gr , ποιόν αδειάζεται εμάς η αυτόν; Εμείς παραθέσαμε την συνέντευξη του κ. Θωμά ΝΑΙ η ΟΧΙ;








Και όλα αυτά με σκοπό το mega και το Όραμα να μας αποδείξουν πως η υπόθεση Ντίσιου είναι δικιά τους αποκλειστικότητα και μόνο!!




Το Όραμα γράφει:



Δεν είχαμε ειλικρινά καμία διάθεση να ασχοληθούμε με όσους ένεκα της φανατικής μέχρι παράνοιας προσήλωσης τους στο νεοχοτζικό καθεστώς της ΕΕΜ, κατασυκοφαντούν είτε με ανώνυμα άρθρα είτε με επώνυμες δηλώσεις το Κόμμα των Ελλήνων, κατηγορώντας το ότι έβαλε, μέσω του ιστολογίου μας, χωρίς καμιά συνεννόηση και κανένα δικαίωμα το όνομα του στην κοινή επιστολή διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για τη φυλάκιση του Ναούμ Ντίσιου, με την Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς και τα εν Ελλάδι βορειοηπειρωτικά σωματεία.

Όμως ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς στην Αθήνα Θωμάς Κυριάκος μας ζήτησε να αναρτήσουμε το πρωτότυπο κείμενο της επιστολής ώστε να πάψει να υφίσταται αυτή η ακατάσχετη και ανυπόστατη λασπολογία από γνωστά φιλοντουλικά κέντρα εναντίον του Κόμματος "Εθνικής Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον".

Επειδή κάποιοι που μένουν πιστοί στα διδάγματα του Ενβέρ Χότζα κάνοντας πολιτική (;!) με κραυγές και απειλές, ενώ εμείς μιλάμε με στοιχεία, αναρτούμε λοιπόν την επιστολή για να δουν με τα μάτια τους όλοι, μικροί και μεγάλοι, ότι το όνομα του μοναδικού ελληνικού στην Αλβανία γράφτηκε υπό τη σφραγίδα της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και του εκπροσώπου της στην Αθήνα Θωμά Κυριάκου, ο οποίος είχε και την τελική ευθύνη για τη σύνταξη της, δίνοντας την απόλυτη συγκατάθεση του.
Κανονικά θα έπρεπε να περιμένουμε μία συγγνώμη αλλά αυτό μοιάζει με ανέκδοτο όταν αναφερόμαστε σε άτομα που η ενασχόληση τους με τα κοινά συνοδεύεται όχι με τεκμηριωμένα επιχειρήματα αλλά μόνο με τραμπουκισμό.




Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου