Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!



Τα'μαθες τα νέα Έλληνα; Ο Αλβανός Οδυσσέας Τσενάι είναι ο αρχηγός στο νέο κόμμα της Αλβανίας, "Δημοκρατικό κόμμα Αλβανοφώνων"




Τους Αλβανούς όσο και να τους ευεργετίσεις στο τέλος θα σου δαγκώσουν το χέρι, και αν σήμερα υπάρχει η Αλβάνία μετά την έξοδο της απο το "λαγούμι" των Χότζα και Αλία, αυτό το χρωστούν αποκλειστικά στην υποστήριξη της χώρας μας και στην ανοχή των Ελλήνων.
Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε δυσχερή οικονομική θέση και αυτό οφείλεται και στην αιμορραγία πόρων και συναλλάγματος που στήριξαν επί χρόνια τους αχάριστους Αλβανούς που ενώ καταπατούν βάναυσα τα δικαιώματα των Ελλήνων της βορείου Ηπείρου, απαιτούν συγχρόνως και την "επιστροφή" των τσάμήδων. Και επιτέλους το Ελληνικό κράτος πρέπει να βγει
απο την απέραντη "νηφαλιότητα του" και να τους πει τι στην πραγματικότητα ήταν οι τσάμηδες εγκληματίες [1]
Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η....

.....Καστοριά!

Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

Ακούστε κι αυτό. Τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!

Αναλυτικότερα, αναφέρουν: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.

Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.». Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η Τσαμουριά βρίσκεται το νοτιοδυτικό μέρος της Κάτω Αλβανίας!
[1] Τσάμηδες
Οι τουρκαλβανοί τσάμηδες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Οθωμανών την περίοδο της τουρκοκρατίας εξαργύρωναν την εκδούλεψη τους προς τους οθωμανούς λαμβάνοντας από αυτούς προνόμια αγάδων και τσιφλικάδων. Οι Τσάμηδες επιβάλλοντας με τρομοκρατία την κυριαρχία τους επί του Ελληνικού πληθυσμού είχαν "δικαίωμα" ζωής και θανάτου επάνω σε αυτόν. Με τον ιδρώτα και το αίμα των δούλων Ελλήνων συσσώρευαν αμύθητα πλούτη μέχρις ότου πριν 100 χρόνια η σκλαβωμένη Ήπειρος απελευθερώθηκε.
Τοιουτοτρόπως με τις πρώην σκλαβωμένες περιοχές μέσα στο Ελληνικό κράτος άρχισε να εδραιώνεται η ισότητα και η δικαιοσύνη. Γεγονός που δεν "βόλευε" τους Τσάμηδες, οι οποίοι χάνοντας τα τσιφλίκια τους αλλά και ενθυμούμενοι την κυριαρχία τους δεν θέλησαν να ενταχθούν σε καμία περίπτωση στις συμφωνίες και συνθήκες περί ανταλλαγής των μουσουλμανικών πληθυσμών, ευελπιστώντας ότι παραμένοντας στην περιοχή κάποια στιγμή θα γινόντουσαν πάλι οι "αφέντες" και κυρίαρχοι τσιφλικάδες.
Όμως όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι στην Ελληνική επικράτεια το αφεντιλίκι τους είχε λάβει οριστικό τέλος, για να επανακτήσουν την αήθη κυριαρχία τους άρχισαν να συντάσσονται με κάθε εχθρική προς την Ελλάδα δύναμη. Την ευκαιρία οι τσάμηδες την βρήκαν και την άσκησαν πολλές φορές κατά των Ελλήνων με την Ιταλία η οποία ως μεγάλη δύναμη τότε προσπαθούσε να προσεταιρισθεί την Αλβανία και τους εν Ελλάδι τσάμηδες. Πράγμα που ωστόσο δεν τους "βγήκε".
Στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο οι Τσάμηδες, βρήκαν ξανά την ευκαιρία και συντάχθηκαν σύσσωμοι με τους γερμανούς κατακτητές και στην περίοδο εκείνη εγκλήματα κατά των Ελλήνων οι τσάμηδες έκαναν ούκ ολίγα.
Είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια πολιτική ιστορία αλλά και τη διεθνή πρακτική, οι εγκληματίες όπως οι τσάμηδες, που εγκλημάτησαν εναντίον ενός ολόκληρου λαού, εναντίον των Ελλήνων, να απαιτούν αποζημίωση επειδή δεν τους άφησαν να συνεχίσουν τα εγκλήματα τους.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, κακώς κάνουν οι Γερμανοί που δεν απαιτούν από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Πολωνία και από τους Εβραίους κ.ά., αποζημίωση, επειδή δεν "κάθισαν" όλοι να γίνουν "σαπούνι"
HellasOnTheWeb.Org
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου