Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μπράβο σε αυτούς που γιουχάρανε την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ!


Σχόλιο αναγνώστη, για το γιουχάισμα στη Δημητρακοπούλου στο «Παν-Βορειοηπειρωτικό»


Ήμουν από αυτούς που αποδοκίμαζαν, όταν ανέβηκε στο βήμα η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη του γραφείου Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων και Κοινωνικής Ένταξης κ. Δημητρακοπούλου.
Άκουσα από κάποιους να λένε ότι ήταν οργανωμένο, δεν το πιστεύω και δεν με ενδιαφέρει, εγώ συμμετείχα στο γιουχάισμα χωρίς να γνώριζα από πριν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Οι αποδοκιμασίες (τουλάχιστον οι δικές μου) δεν απευθύνονταν προς την κα Δημητρακοπούλου αλλά προς το ΠΑΣΟΚ και δεν αποδοκίμαζα το ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του γενικά αλλά για την αντιμετώπιση που έχει προς τους Βορειοηπειρώτες, γιατί αυτός ήταν ο λόγος της συγκέντρωσης.

Η κα Δημητρακοπούλου είναι παρούσα σε κάθε συγκέντρωση Βορειοηπειρωτών και μπορώ να πω πως ως πρόσωπο που είναι συμπαθής αλλά είναι απαράδεκτο και προκλητικό ένα εθνικό θέμα όπως το δικό μας, να αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από τη γραμματεία ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, δηλαδή με μετανάστες, τσιγγάνους κλπ. Σε βαθμό μάλιστα που απαγορεύει τους βουλευτές όπως τον κ. Παντούλα και άλλους που έχουν χρόνια που ασχολούνται και γνωρίζουν το βορειοηπειρωτικό, να εκπροσωπούν το κόμμα σε εκδηλώσεις βορειοηπειρωτών, γιατί σύμφωνα με την ηγεσία είναι αρμοδιότητα των ειδικών πληθυσμιακών ομάδων!!!
Μπράβο σε όσους γιούχαραν και αν δεν ήταν οργανωμένο, λέω την επόμενη φορά να οργανωθούμε…


Σημείωση: Στο κείμενο έγιναν κάποιες διορθώσεις, χωρίς να αλλάζει το περιεχόμενο
http://borioipirotis.blogspot.com/2012/03/blog-post_9747.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου