Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εύσημα αντι-ΚΕΑΔικών ιστολογίων στον πρόξενο Αργυροκάστρου






Πιστοποιημένα πλέον ιστολόγια στον βορειοηπειρωτικό χώρο που επί καθημερινής βάσεως και «με τις δικές τους δυνάμεις» ρίχνουν λάσπη κατά της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ, αλλά και οποιουδήποτε ελλαδίτη ή μη που συμπορεύεται με αυτούς, δίνουν εύσημα στον ολίγων μηνών πρόξενο του Αργυροκάστρου κ. Ν. Κοτροκόη. Τον κ. Κοτροκόη τα δημοσιεύματα αλλά και τα σχόλια, τον συγχαίρουν «γιατί άνοιξε την πόρτα του προξενείου διάπλατα» σαν να μην ήταν ποτέ και για όλους οι θύρες του προξενείου ανοιχτές.

Και κατά περίεργο τρόπο, στα ίδια δημοσιεύματα, αυτοί που λούζουν κυριολεκτικά με επαίνους τον κ. Κοτροκόη και χαίρονται για την άνευ προηγουμένου προσέλευση (αυτονόητη για την 25η Μαρτίου, εκτός κι αν δεν νιώθουν μετέχοντες στη μέρα που χαρακτηρίζει το έθνος μας), λοιδορούν άλλους εκλεγμένους εκπρόσωπους από την ΕΕΜειονότητα, λοιδορούν εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου .

Ο κ. γενικός πρόξενος έκανε αυτό που έπρεπε, όπως έχουν κάνει όλοι οι μέχρι τώρα πρόξενοι στις εθνικές γιορτές όπως η 25η Μαρτίου. Κανέναν δεν απέκλεισαν, άλλωστε για τους έλληνες βορειοηπειρώτες πάντα οι τέτοιου είδους εκδηλώσεις ήταν ανοιχτές, ποιος ο λόγος λοιπόν «απονομής» επαίνων. Για τα αυτονόητα;

Κι ακόμα, απ΄όσα διαβάσαμε να λέει επανειλημμένα σε συναντήσεις ο κ. Κοτροκόης, το προξενείο είναι ανοιχτό σε όλους. Είναι κάτι που οφείλει να το κάνει κάθε πρόξενος, οπότε και ο σημερινός δεν κάνει κάτι παραπάνω απ΄αυτά που στην ουσία οφείλει να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου