Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Υπουργός Ξέρας: Συνάντηση με φοιτητές και καθηγητές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών


Κληθείς σε συνομιλία στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου των Τιράνων με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Κοινωνικής Εργασίας, ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών,κ. Σπύρος Ξέρας συζήτησε και μοιράστηκε με τους καθηγητές και τους μαθητές της σχολής αυτής τις προτεραιότητες της κοινωνικής πολιτικής της Κυβέρνησης .

Μετά από την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της Σχολής και του Υπουργείου, χάρη στην οποία καθίσταται δυνατό για όλους τους σπουδαστές να ασκήσουν τις επαγγελματικές πρακτικές στο Υπουργείο Εργασίας και στα θεσμικά του όργανα, καθώς και στις δημόσιες και μη δημόσιες υπηρεσίες,ο Υπουργός Ξέρας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο περιβάλλον της Σχολής για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη χάραξη σχέδιο νόμου «Για την κατάσταση των Κοινωνικών Λειτουργών."

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και η βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας, συγχρόνως και καθηγήτρια αυτής της σχολής - κα Eglantina Gjermeni, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών - κ.Theodhori Karai, ο Επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας - κ. Edmond Dragoti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου