Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αλβανικό δημοσίευμα: Η Αρβανίτισσα κομουνίστρια Λιάνα Κανέλλη που μισεί θανάσιμα τους Αλβανούς!



Ο δημοσιογράφος Arben Llalla, που απ’ ότι φαίνεται από τα γραπτά του «ανδρώθηκε» στην Ελλάδα, βγάζει το ψωμί του δημοσιογραφώντας ή αλλιώς εμπλουτίζοντας την αλβανική εθνικιστική αλαζονεία, με εύπεπτα για το αλβανικό κοινό κείμενα όπως είναι αυτά που σχετίζονται με την ελληνική μειονότητα και τα ελληνοαλβανικά. Πηγή πληροφόρησης για τον αλβανό δημοσιογράφο είναι και ο «Βορειοηπειρώτης», όπως φάνηκε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του, όπως για τους ελληνικούς τάφους στην Κορυτσά, για την κοπή πίτας της ΝΕΒ και την εκδήλωση του Πύρρου στη Λάρισα.

Το τελευταίο «πόνημα» του Llalla έχει να κάνει με την «ομοεθνή του» Λιάνα Κανέλλη. Αναρωτιέται γιατί η Λιάνα που είναι Αρβανίτισσα, εμφανίζεται με φανατισμό κατά των Αλβανών, φέρωντας ως παράδειγμα την φανατική εναντίωση της στο βομβαρδισμό της Σερβίας και την μήνυση που είχε κάνει στον αρβανίτη ακτιβιστή Αριστείδη Κόλια! Αναρωτιέται ακόμη πως γίνεται μία πρώην νεοδημοκράτισσα, μία εθνικίστρια που δείχνει ευλάβεια στην Ορθοδοξία, μία εκδότρια που κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα, να στεγάζεται στο ΚΚΕ!
Αγαπητέ Llalla, εφόσον παρακολουθείτε το ιστολόγιο μας, θέλουμε να σας κάνουμε μια υπενθύμιση και μία πρόταση:
1. Οι αρβανίτες, πολέμησαν περισσότερο απ’ όλες τις άλλες ελληνικές κοινότητες για την ελευθερία της Ελλάδος. Αντίπαλοι τους ήταν οι τουρκαλβανοί ενώ είναι γνωστό ότι ο Μάρκος Μπότσαρης έπεσε από αλβανικό βόλι. Δεν έχουμε ούτε τη διάθεση ούτε τις γνώσεις για να μπούμε σε μία αντιπαράθεση μαζί σας, απλώς σας το υπενθυμίζουμε μήπως αποφασίσετε κάποια στιγμή να βγάλετε τα εθνικιστικά σας γυαλιά και οι γνώσεις σας για την Ελλάδα που σας κράτησε στον κόρφο της για πολλά χρόνια (χωρίς να σας καλέσει) γίνουν πραγματικά χρήσιμες για τους συμπατριώτες σας.
2. Με την ίδια ευαισθησία που παρουσιάζεται τα θύματα του Κοσσόβου, θα θέλαμε να γράψετε στο αλβανικό κοινό και για τα θύματα ενός χριστιανικού χωριού του Λεκουρσίου που σφαγιάστηκε από του τούρκους με τη συνεργασία κάποιων συμπατριωτών σας το 1878. Μετά από 134 χρόνια οι Λάμπηδες θέλουν να αναγείρουν μνημείο για την «ανδρεία» τους που με τη συνεργασία του τούρκικου στρατού σφάγιασαν τον επαναστατημένο χριστιανικό πληθυσμό (ελληνοφώνων και αλβανοφώνων).



http://borioipirotis.blogspot.com/2012/03/blog-post_21.html

3 σχόλια:

  1. Η μοναδική συνεισφορά των Σκιπετάρ(Shqiptaret) 'στον πολιτισμό της υφηλίου είναι η γενοκτονία,η γενοκτονική σφαγή καθώς και ότι ο μόνος των πολιτισμός είναι η μισαλλόδοξη και,κυρίως,μισελληνική λόγω φθόνου λόγω της συνειδητοποίησης του ανυπάρκτου έθνους και παρανόμου κράτους των...ρητορεία-προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ@μ@ τους κουμουνιστές...τόσα χρόνια στην Αλβανία δεν τους βαρεθήακατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρυπτοσταλινικοί είναι οι Σκιπετάρ.Δεν το γνωρίζεις εσύ;Πού ζης;'Στο νεφέλωμα της σκιάς των;

    ΑπάντησηΔιαγραφή