Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Oι Αλβανοί ψάχνουν το Ναούμ Ντίσο για να τον βάλουν φυλακή, λόγω της ελληνικής δράσης του! Την ίδια στιγμή νέο ανθελληνικό κόμμα στην Αλβανία!




Οι Αλβανοί ψάχνουν τον πρόεδρο της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Κορυτσάς Ναούμ Ντίσο, για να τον βάλουν φυλακή, μετά και τη νέα απόρριψη από το Εφετείο Κορυτσάς του αιτήματός του να μην ισχύσει η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σ' ένα χρόνο φυλάκιση. Ο κ. Ντίσιο διώκεται, γιατί κατασκεύασε μνημείο για τους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες στη Μπομποτίστα.
Η ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Την ίδια στιγμή ένα νέο ανθελληνικό κόμμα εμφανίστηκε στην Αλβανία. Πρόκειται για το κίνημα «Aleanca Kuq e Zi», που αρχικά είχε δημιουργηθεί ως σύνδεσμος φιλάθνος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλβανίας. Πρόεδρος του κόμματος είναι ο πρώην αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου της Αλβανίας Κρεσνίκ Σπαχίου. Οι θέσεις του κόμματος είναι εθνικιστικές.

katoci.com

1 σχόλιο:

  1. Καλά,πόσα κόμματα μίσους έχει δημιουργήση αυτό το γενιτσαρικό όσο και σωβινιστικό κατασκεύασμα που λέγεται ''S(h)qip(e)ria/S(h)qypnia'' με αυτόν τον εκφασισμένο πληθυσμό του,τους (αυτοαποκαλουμένους) Σκιπετάρους(Shqiptaret);

    ΑπάντησηΔιαγραφή