Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών & πολιτισμών: ελληνο-αλβανική επαφή» 18-19 Μαΐου 2012


Κάλεσμα για συμμετοχή



Η Παιδαγωγική Σχολή (Π.Τ.Δ.Ε. & Τ.Ε.Π.Α.Ε.) του Α.Π.Θ. και η ομάδα «Πολύδρομο» σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο 2ο διεθνές συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών & πολιτισμών: ελληνο-αλβανική επαφή» που διοργανώνουν στις 18-19 Μαίου 2012 στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ.


Το συνέδριο απευθύνεται σε ερευνητές/τριες που ασχολούνται με την επαφή και τη διγλωσσία ανάμεσα στην ελληνική και την αλβανική γλώσσα και οργανώνεται σε δύο θεματικούς άξονες που θα αντιστοιχούν στις δύο μέρες του συνεδρίου:
1. Έρευνες στην Ελλάδα σχετικά με την επαφή τη ελληνικής και της αλβανικής γλώσσας
2. Εκπαιδευτικά και ερευνητικά ζητήματα από την Αλβανία.

Εισηγήσεις
Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε κάποια ερευνητική σας εργασία να μας στείλετε τον τίτλο, την περίληψη της εισήγησης (έως 300 λέξεις) και τη θεματική της ημέρας στην οποία εντάσσεται, σημειώνοντας πριν τον τίτλο το όνομα, την ιδιότητα, τον φορέα που εκπροσωπείτε και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) . Μπορείτε να στείλετε την εισήγησή σας μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση polydromo@polydromo.gr. Οι προτεινόμενες εργασίες θα τεθούν υπό κρίση και η λίστα των ανακοινώσεων θα οριστικοποιηθεί μέχρι τις 4 Μαΐου 2012.
Εγγραφές
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου χωρίς δική σας εισήγηση, παρακαλούμε να μας στείλετε το όνομα και την ιδιότητά σας μέχρι τις 10 Μαίου2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@polydromo.gr. Η εγγραφή στο συνέδριο γίνεται δίχως οικονομική επιβάρυνση.

Κρίσιμες ημερομηνίες Αποστολή περιλήψεων εργασιών (παράταση) 20/04/2012Κρίση και αποδοχή περιλήψεων εργασιών 4/05/2012 Καταληκτική ημερομηνία έγκαιρης εγγραφής 10/05/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου