Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ντούλες στο ABC: Η υποψηφιότητα Νάνου για πρόεδρος ευχής έργον





Στην εκπομπή της πασίγνωστης δημοσιογράφου Σονίλα Μέτσιο ήταν χθες βράδυ ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλες. Στο επίκεντρο της κουβέντας που είχε ο Ντούλες με τη Μέτσιο βρέθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις για τις οποίες ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ είπε πως βρίσκονται σε μια περίοδο στασιμότητας κυρίως λόγω της συμφωνίας για την υφααλοκρηπίδα.

Ακόμα εκτός από τα συνήθη πλέον θέματα, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ ρωτήθηκε για το θέμα εκλογής του νέου προέδρου της Δημοκρατίας. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Μέτσιο εάν νομίζετε μια υποψηφιότητα θα ήταν ο Φατός Νάνο, ο Ντούλες απάντησε ευθέως «ναι».

«Στη δική μου εκτίμηση, ανέφερε ο Ντούλες, ενώ δεν έχουν προηγηθεί διαβουλεύσεις στο κόμμα, ο Φατός Νάνο θα ήταν μια ιδανική περίπτωση για πρόεδρος της Δημοκρατίας. Είναι ένας πολιτικός που, όσο λίγοι άλλοι πολιτικοί ίσως κανένας, που μας δίδαξε το θεσμό της παραίτησης και της επανόδου στη δημοκρατική πορεία, είναι ένας πολιτικός που μας έχει διδάξει το θεσμό της αναγνώρισης των εκλογών και της παραίτησης από την ηγεσία του κόμματος, ένας πολιτικός που μας έχει συνηθίσει και με κριτική προς την ίδια πολιτική δύναμη που ηγείται.»

«Ο κ. Νάνο θα ήταν πραγματικά αυτό που λέμε ευχής έργον να ήταν επικεφαλής του κράτους. Στην περίπτωση αυτή χωρίς επιφυλάξεις η ψήφος θα ήταν υπέρ του κ. Νάνου».

http://www.deropoli.com/?p=9017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου