Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αναζητείται ο οδηγός ΙΧ. Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό Αλβανό στο Μενίδι


Σε μακελειό με ένα νεκρό και δύο τραυματίες εξελίχτηκε η παράσυρση 58χρονου Αλβανού από ΙΧ αυτοκίνητο, το πρωί στην οδό Σεβαστουπόλεως 22 στις Αχαρνές Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, άγνωστος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 58χρονο Αλβανό, κάτι που προκάλεσε την οργή ομοεθνών του που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με τον οδηγό.

Αμέσως μετά ο οδηγός του ΙΧ έφυγε, αλλά μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε και πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον των ανθρώπων πουν βρίσκονταν στο σημείο.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει θανάσιμα έναν Αλβανό 53 ετών ενώ μια σφαίρα δέχτηκε στο πόδι και ένας 35χρονος Πακιστανός.
Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία. Ο 53χρονος Αλβανός και ο Πακιστανός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, ενώ ο δεύτερος παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου. Ο τραυματίας από την παράσυρση διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο.
Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διευκριστούν οι συνθήκες του τροχαίου και του αιματηρού επεισοδίου.
neavi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου