Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Θυμάστε το κτήριο στην παραλία των Δρυμάδων?? Νέες Φωτογραφίες


Πρίν 4 μήνες ....

Σήμερα :...























Σας θυμίζει κάτι??
Δείτε την παρακάτω φωτογραφία και σημειώστε της διαφορές..



Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η κάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Γυάλι, στη γωνία της παραλίας όπου φαίνεται καθαρά το φάγωμα της πλαγιάς και το κτήριο τοποθετημένο 10 μετρα απο την ακροθαλασσία..κάτι ανάλογο δηλαδή με τις παραπάνω φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στον Περίβολο των Δρυμάδων.
Όσων αφορά το ποιός έδωσε την άδεια...και στις δύο περιπτώσεις,είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος..ο πρώην Δήμαρχος Χιμάρας και νύν πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Βασίλης Μπολάνος.
Στο Γυάλι είχε ξεκινήσει να χτίζεται ένα μήνα πρίν τις εκλογές της 8ης Μαίου 2011 και όχι ενα μήνα μετα όπως αναφέρουν μερικοί...
Ενώ στους Δρυμάδες ξεκίνησε Οκτώμβριο του 2011..
Σύμφωνα με τη αλβανική νομοθεσία, από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας και πληρωμής των δημοτικών φόρων υπάρχει μια προθεσμία ενός χρόνου πρίν λήξει η άδεια οικοδόμησης...με άλλα λόγια πρέπει να χτίσεις μέσα σε ένα χρόνο από την έκδοση της άδειας.
Όπως γνωρίζουμε, όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι Χιμαραίοι που προσπαθούν εδώ και καιρό να πάρουν άδεια για να χτίσουν, μέχρι να εγκριθεί απο την αλβανική κυβέρνηση το νέο master plan (σχέδιο πόλεως) το δημαρχείο Χιμάρας και ο νέος Δήμαρχος δέν μπορούν να εκδώσουν νέες άδειες οικοδόμησης...έτσι καμία άδεια δέν έχει εκδωθεί ώς σημέρα απο την ήμερα που έχει αναλάβει ο νέος Δήμαρχος..


Μερικά απο τα κτηρία σε σύνολο 120 αδειών που εγκρίθηκαν το Δεκέμβριο 2010 και Απρίλιο του 2011..μπορείται να τα δείτε και στο άρθρο της εφημερίδας " Το Όραμα" που είχαμε αναδημοσιεύσει και εμείς...Οικοδομικός οργασμός στους Δρυμάδες Χιμάρας - Αν δεν είναι οι άδειες του Γκόρου, τότε ποιανού είναι?
Δείτε επίσης το άρθρο που είχαμε δημοσιεύση και αφορούσε το κτήριο στους Δρυμάδες πρίν 4 μήνες... Βασίλης Μπολάνος - θα τον θυμόμαστε για πάντα?
Αν και πέρασαν 4 μήνες από τότε κανένας από τους θιγμένους δεν βγήκε να μας διαψεύσει με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..
http://ximara.blogspot.com/2012/04/blog-post_03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου