Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μουρούτης: Αλβανία του Χότζα θέλει την Ελλάδα ο Καμμένος


Τη βεβαιότητά του ότι θα προκύψει από τις εκλογές βιώσιμη αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, εξέφρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της κόμματος, Γιώργος Μουρούτης, μιλώντας... στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ωστόσο, ο κ. Μουρούτης διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση, θα γίνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα.

«Αν δεν υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση, θα γίνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα- αυτό είπε ο κ. Σαμαράς, αυτό λέω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μουρούτης επέκρινε τον Πάνο Καμμένο για τις θέσεις του, λέγοντας ότι ουσιαστικά τάσσεται υπέρ της επιστροφής στη δραχμή.

«Ο κ. Καμμένος καλά θα κάνει να βγει στη δημοσιότητα και να πει το τι πιστεύει. Αν ο κ. Καμμένος μας πει ποιες είναι οι θέσεις του, ο κόσμος θα ξέρει ότι επιλέγοντας Καμμένο επιλέγεις μονομερή διαγραφή του χρέους. Μονομερής διαγραφή του χρέους σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Δεν έχω την αίσθηση ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή και όχι στη δραχμή που είχε συνηθίσει λίγο πριν μπούμε στο ευρώ, (αλλά) μια δραχμή που θα είναι τόσο πληθωριστική, που θα θυμίζει νόμισμα περιόδου Εμβέρ Χότζα».

Ο κ. Μουρούτης ανέφερε, επίσης, ότι ο βουλευτής Χρήστος Ζώης, από φανατικότατος οπαδός του πρώτου μνημονίου, σήμερα έγινε αντιμνημονιακός, λέγοντας ότι «ο κ. Ζώης, επειδή δεν έβγαινε βουλευτής στη Λάρισα, από φανατικότατος οπαδός του πρώτου μνημονίου, που παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να πει "ναι", σήμερα έγινε αντιμνημονιακός. Από ψηφοφόρος της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Ζώης ξαφνικά έγινε ενάντιος του κ. Παπαδήμου».

Τέλος εξήγησε πως το προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά δεν περιελάμβανε τη Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι «η κ. Μπακογιάννη έχει πάρει ένα τελείως διαφορετικό δρόμο- συνταυτίστηκε με το καταστροφικό μνημόνιο του κ. Παπανδρέου και του κ. Βενιζέλου, που μας έφερε ως εδώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου