Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Και η ιστοσελίδα του Μπεζιάνη…αποκαλεί «προδότη» τον Πύρρο Δήμα




Δημοσιεύουμε σε μορφή ανάρτησης σχόλιο αναγνώστη, κάνοντας βέβαια και τις «απαραίτητες» συντομεύσεις:

Τελικά η αναισχυντία και το θράσος δεν έχει όρια. Έρχεται τώρα ο Μπεζιάνης, και ποιος ο Μπεζιάνης, να κατηγορήσει τον Πύρρο Δήμα ότι «έγινες ένα με τους χειρότερους προδότες του Γένους μας….

Αναρωτιέμαι ποιου γένους μας, κύριε Μπεζιάνη. Του ελληνικού γένους σίγουρα όχι, κάποιου άλλου πιθανόν. Εσύ κ. Μπεζιάνη, και όχι μόνο εξαιτίας της ηλικίας και του λειτουργήματος που κάποτε άσκησες, έπρεπε να ήσουν ο τελευταίος που θα άρθρωνες τέτοιες βαριές κουβέντες για ένα συμπατριώτη σου βορειοηπειρώτη, άλλο τόσο για τον Πύρρο Δήμα.

Κάποτε εσύ και οι όμοιοί σου ήρωα τον ανεβάζατε, ήρωα τον κατεβάζατε. Τώρα τον αποκαλείται Εφιάλτη και Πύλιο Γούση. Χωρίς καθόλου να ντρέπεστε…

Αλλά που οι ντροπή σε ξετσίπωτους τύπους που κατά τη ζωή τους έχουν εξυπηρετήσει μόνο τα αφεντικά………., ανεξάρτητα γένους. Ο Πύρρος «πρόδωσε» επειδή έγινε υποψήφιος με ένα ελληνικό κόμμα. Ο Μπεζιάνης, η διευθύντρια μειονοτήτων του Σαλί Μπερίσια που τυχαίνει να είναι κόρη του, οι άλλοι «συναγωνιστές» ……………. Ποιος τελικά είναι ο «προδότης»;

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα toorama.blogspot.com/

deropoli

2 σχόλια:

  1. o k.bezianis exei kanei megalo ergo gia ton ellinismo...kai sunexizei...
    to north epirus online den eksupireti ton ellinismo dusfimontas enan anthropo toso megalo tou boreioipirotikou kosmou opos ton k.beziani.
    kai mpwrei Autos na exei apopsei...

    imarton....
    gia xalarwste ligo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες μωρε γκλαβα...τα εργοστασια τα εχτισε με τον ιδρωτα του ε?
    αι βαλτε μυαλο ...
    να ναι καλα τα λεφτα της Ελλαδας και της εκκλησιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή