Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σε Αλβανία της εποχής Χότζα, η Ελλάδα με τη (νέα) δραχμή


Γ. Μουρούτης (Αν. εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.):
Σε Αλβανία της εποχής Χότζα, η Ελλάδα με τη (νέα) δραχμή

• Έντονα επικριτικός για τον Πάνο Καμμένο και τις θέσεις του εμφανίστηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μουρούτης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ουσιαστικά τάσσεται υπέρ της επιστροφής στη δραχμή. «Ο κ. Καμμένος καλά θα κάνει να βγει στη δημοσιότητα και να πει το τι πιστεύει. Αν ο κ. Καμμένος μας πει ποιες είναι οι θέσεις του, ο κόσμος θα ξέρει ότι επιλέγοντας Καμμένο επιλέγεις μονομερή διαγραφή του χρέους. Μονομερής διαγραφή του χρέους σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Δεν έχω την αίσθηση ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή και όχι στη δραχμή που είχε συνηθίσει λίγο πριν μπούμε στο ευρώ, (αλλά) μια δραχμή που θα είναι τόσο πληθωριστική, που θα θυμίζει νόμισμα περιόδου Εμβέρ Χότζα», υπογράμμισε.
Ανέφερε, επίσης, ότι ο βουλευτής Χρήστος Ζώης, από φανατικότατος οπαδός του πρώτου μνημονίου, σήμερα έγινε αντιμνημονιακός, λέγοντας ότι «ο κ. Ζώης, επειδή δεν έβγαινε βουλευτής στη Λάρισα, από φανατικότατος οπαδός του πρώτου μνημονίου, που παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να πει "ναι", σήμερα έγινε αντιμνημονιακός. Από ψηφοφόρος της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Ζώης ξαφνικά έγινε ενάντιος του κ. Παπαδήμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου