Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Rona Nishliu: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Κύπρο


Rona Nishliu: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Κύπρο
Η νεαρή εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision 2012, βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο για τους σκοπούς της προώθησης του τραγουδιού, με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Baku. MTV NRG και Reload συνάντησαν τη Rona και συζήτησαν μαζί της!
Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί σύντομα από την εκπομπή Reload και το MTV NRG, η Rona Nishliu αναφέρεται φυσικά στο πως αποφάσισε να διεκδικήσει εισιτήριο για το Baku, για τη μέχρι στιγμή εμπειρία της, αλλά και στο ξεκίνημα της στο χώρο της μουσικής.



Μείνετε συντονισμένοι στο MTV NRG, αφού η μοναδική συνέντευξη της Rona Nishliu πλησιάζει για να κρατήσει το ενδιαφέρον σε ψηλά επίπεδα!



Για την ιστορία, να αναφέρουμε μερικά βιογραφικά στοιχεία για την 26χρονη τραγουδίστρια:

Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1986 στο Κόσοβο και είναι Κοσοβο-Αλβανή. Ασχολείται με το τραγούδι και με το ραδιόφωνο. Έλαβε μέρος στο Albanian Idol το 2004 και κατετάχθη στους πρώτους πέντε. Φέτος έλαβε μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας της με το τραγούδι "Suus" και επελέγη να εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision 2012.



Δείτε στις φωτογραφίες διάφορες στιγμές της Rona Nishliu από την επίσκεψή της στην Κύπρο και ακούστε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει για τη χώρα της στη Eurovision 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου