Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Σπουδαίο θέαμα του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το Αργυρόκαστρο


Χαιρόσουν να βλέπεις ποδόσφαιρο στη φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπου συναντήθηκαν οι U-12 του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αργυροκάστρου.
Δύο εξαιρετικές ομάδες έδειξαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, περίτεχνες ενέργειες από νεαρούς παίκτες και αρκετά γκολ, ήταν αυτά που συνέθεσαν την εικόνα της αναμέτρησης η οποία έγινε με πρωτοβουλία του εκ των προπονητών του ερασιτέχνη ΠΑΣ, βετεράνου του ΠΑΣ και διεθνή της Αλβανίας Γιάννη Μπελά.
Η ομάδα του Αργυροκάστρου έφτασε στα Γιάννινα το μεσημέρι και φιλοξενήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΣ στις εγκαταστάσεις του σωματείου όπου δόθηκε και ο αγώνας, παρουσία αρκετών φιλάθλων Ελλήνων, Βορειοηπειρωτών και Αλβανών.
Εκείνο που μπορεί να επισημάνει κανείς, είναι ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο και αυτό είναι στα συν των δύο τμημάτων υποδομής τα οποία σίγουρα μπορεί να αναδείξουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν καριέρα, γιατί μαθαίνουν σωστό ποδόσφαιρο.
Για την ιστορία να πούμε ότι η ομάδα του Αργυροκάστρου κέρδισε 2-3 την αντίστοιχη του ΠΑΣ.
Τα γκολ για το Αργυρόκαστρο οι Λάζε, Ζιάι και Πούτσι. Για τον ΠΑΣ οι Μαλάμος και Καραγιώργος.
Αριστη η διαιτησία του κ. Κόλια (Γείτονας, Γώγου) του Συνδέσμου Ηπείρου.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μιτάϊ, Κίτσιος, Μακρής, Μπριάκος,Λιάρος, Πιλιαφάς, Λάγκας, Νίτας, Μιχαήλ, Λιάπης, Μαλάμος, Μπαράτσας, Ντάγκας, Καραγιώργος, Βλης,Παπακίτσιος, Ζαρβαλιάς, Καμένος, Γούλας.
ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ: Κυράνι, Ντινάϊ, Μπάσα, Μπάγια, Πούτσι, Μούχο, Λάζε, Μάλο, Ισαράι, Κσέρας, Πούλα, Λατίφη, Πρόκο, Μούχο.


http://borioipirotika.blogspot.com/2012/05/blog-post_2481.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου