Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πάτωσαν οι Βορειοηπειρώτες υποψήφιοι !


Μόνο η Αθηνά Κρεμμύδα είχε αξιοπρεπή παρουσία
Είναι πολύ νωρίς ακόμα και τους τελικούς αριθμούς των σταυρών
Μεγάλο ποσοστό Βορειοηπειρωτών ψήφισε «Χρυσή Αυγή»

Οι αριθμοί των σταυρών που έλαβαν οι βορειοηπειρώτες υποψήφιοι, δεν είναι αυτός που παρουσίασαν τα διάφορα μπλογκ, γιατί η ενσωμάτωση είναι ακόμα σε χαμηλά ποσοστά. Η ενσωμάτωση που παρουσιάζει η “Singular Logic”, αφορά την καταμέτρηση των κομματικών ψήφων και όχι τους σταυρούς των υποψηφίων που γίνεται σε δεύτερη φάση.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο υποψήφιος της Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας, Λ. Αναγνώστης έλαβε 929 σταυρούς, η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Α’ Αθήνας Μ. Γιώτη έλαβε 771 και η υποψήφια του ΛΑΟΣ στην Β’ Πειραιά Α. Κρεμμύδα 659. Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών δεν μας ενημερώνει για το ποσοστό ενσωμάτωσης της κάθε περιφέρειας, φαίνεται όμως πως παγιώνεται η κατάταξη των υποψηφίων. Άλλο ένα ενδεικτικό νούμερο που ίσως δεν θα αλλάξει και που μπορεί να αποτελέσει κριτήριο στην μεταξύ τους κατάταξη είναι τα ποσοστά ως προς τον πρώτο.
Οι σταυροί και η θέση των υποψηφίων, μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:




ψήφοι
θέση
ποσοστό ως προς τον πρώτο

Α. Αναγνώστης
995
34/46
995/12505
7,9%

Μ. Γιώτη
774
15/21
774/12875
6,0%

Α. Κρεμμύδα
659
6/11
659/2341
28,2%



Για τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ στη Λάρισα Ευστράτιο Νταή και του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης Α. Λάππα, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Βορειοηπειρώτη τα αποτελέσματα τους είναι χειρότερα από των προαναφερόμενων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι Βορειοηπειρώτες που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα κοινά (οι περισσότεροι) ψήφισαν Χρυσή Αυγή σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που έλαβε η εθνικιστική οργάνωση πανελλαδικά


http://borioipirotis.blogspot.com/2012/05/blog-post_3418.html

8 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται να θάβουμε αυτά που πετυχαίνουμε. Απ' τη στιγμή που ανταγωνίστηκαν με μεγάλα ονόματα της πολιτικής, ειδικά στα δύο μεγάλα κόμματα, επίσης λαμβανομένου υπ' όψιν του συνολικού αριθμού των σταυρών, του μεγέθους της περιφέρειας, της προδιάθεσης απέναντι στο κόμμα, θεωρώ ότι πολύ αξιόλογη παρουσία είχε η κα Γιώτη, ακολουθούμενη από τον κ. Αναγνώστη (για τους ως άνω λόγους). Όσον για την κα Κρμύδα, χωρίς να έχει να ανταγνωνιστεί κάποιο αξιόλογο πολιτικό (που να έχει δηλαδή τους μηχανισμούς) θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη παρουσία γιατί και η προβολή της σε σχέση με τους λοιπούς του κόμματος της στην περιφέρεια ήταν συγκριτικά ισότιμη εάν όχι καλύύτερη Συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόσους έχουν αφήσει πίσω δεν το είδατε.....Συγχαρητήρια, ιδίως στην Μηλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακράν καλύτερη και χωρίς , να έχει δοκιμαστεί σε προηγούμενο εκλογικό αγώνα, η Μηλίτσα. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηλίτσα συγχαρητήρια, μας έκνανες περήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti sixaritiria tis les katebike me ena kama poy kseftilistiki. ti doyla exi me to POSOK to komamas ine i xrysi avji tis epomenes prepi na imaste pio enomeni ke prepi na anebasome poli akoma to pososto poy pire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thelw na kanw mia erwtisi, emeis oi boreioipeirotes tous psifisame?????? ta sxolia dika sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ, οι ΒΗ δεν ψηφίζουν άτομα αλλά κόμμα!

    Μέσα από την σελίδα προσπαθήσαμε να αναδείξουμε όλους τους ΒΗ υποψηφίους για την σωστή ενημέρωση του κόσμου.

    Ελπίζω να συνεχίσουν να μάχονται στον πολιτικό βίο και να ακούγεται και καμιά φωνή για την ΒΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή