Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σύννεφα πολέμους στα Βόρεια σύνορα της Ελλάδας...

Αυτό μας έλειπε τώρα...
Σύννεφα πολέμου για πρώτη φορά μετά το 2001 αρχίζουν να εμφανίζονται συγκεντρώνονται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.


Ο πρώην διοικητής του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου - UCK» Τ
Ετικέτεςζεζάιρ Σακίρι ανακοίνωσε την εκ νέου ενεργοποίηση και εξοπλισμό των μονάδων του, διότι, όπως ανέφερε, «μόνο τα μέλη του UCK, με την εμπειρία που έχουν στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, στα Σκόπια και τη Νότια Σερβία, είναι σε θέση να αντισταθούν στις σκοπιανές και σερβικές Μυστικές Υπηρεσίες».



Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην διοικητή του UCK στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Τριμπούνα», ο Τζεζάιρ Σακίρι συναντήθηκε με πρώην διοικητές της αλβανικής οργάνωσης και εξετάστηκε η δυνατότητα ενεργοποίησης των στρατιωτικών ομάδων προκειμένου να αρχίσουν ανταρτοπόλεμο για την προστασία του αλβανικού πληθυσμού στην περιοχή των Σκοπίων, της Κοιλάδας του Πρέσεβο και σε άλλες περιοχές όπου «βρίσκονται Αλβανοί σε κίνδυνο και απειλούνται με εθνοκάθαρση». Το Ελληνικό Πεντάγωνο παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές «μήπως η φωτιά περάσει και στην Ελλάδα».


Ποιος θα τους σταματήσει αν αρχίσουν επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων, όπως ετοιμάζονταν να πράξουν το 2001; Θα χτυπούσαν και μετά θα επέστρεφαν στα Σκόπια.


Αδέσμευτος Τύπος 10/5/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου