Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ.Κύπρου στο ΑλύκοΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ''ΠΑΡΟΥΝ''(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ) , ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ . ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΦΤΙΑΞΕΙ.
ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ( ΞΑΝΑ),ΣΕ ΓΝΩΣΗ: ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ.BUJAR NISHANI, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΑCΕ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ , ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΊΌΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΊ΄ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου