Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι νεο-μπερισικοί Λούτσης και Κίτσος σε συνάντηση με το Ράμα στους Αγίους Σαράντα:Πως μπορείτε και συνεργάζεστε με εθνικιστές


Δεν ξεκίνησαν για τα καλά  οι προεκλογικές  εκστρατείες των κομμάτων,  και η νεο-μπερισική ηγεσία του MEGA άρχισε να εφαρμόζει το σχέδιο σαμποτάζ κατά της  Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ. Αυτό τουλάχιστον διαρρέει από τη χθεσινή συνάντηση που είχαν τα τοπικά σαϊνια του Μπερίσα στους Αγίους Σαράντα: Χριστάκης Κίτσιος, Ζήσης Λούτσης και Ρολάνδος Βασίλης με τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Έντι Ράμα.
Κατά πως ακούγεται  στόχος της συνάντησης δεν ήταν να βρεθούν σημεία επαφής και σύγκλισης για μια τοπική συνεργασία του MEGA με το Σ.Κ. του Έντι Ράμα, άλλωστε γνωρίζουν και οι πέτρες πως το μόρφωμα αυτό είναι δημιούργημα του Μπερίσα και των ανθρώπων του.  Ο Χρ. Κίτσος, ο Ζ. Λούτσης και οι άλλοι τοπικοί «παράγοντες» σε Αγίους Σαράντα και Αργυρόκαστρο είναι απλά
νεροκουβαλητές. Το πάνω χέρι έχουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Δ.Κ. του Μπερίσα  Σπ. Ξέρας, Κ.Μπάρκας, Θ.Μήτσιος κλπ.
Στόχος της συνάντησης ήταν  να «πείσουν» τον αρχηγό  του Σ.Κ. ώστε να μην συνεργαστεί  τοπικά και να μην στηρίξει τους υποψηφίους της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ, κατηγορώντας Ομόνοια και ΚΕΑΔ, Ντούλε και Μπολάνο για εθνικιστές.
Ωστόσο λέγεται ακόμα πως δεν ήταν σύμφωνοι μ΄αυτή την κίνηση οι σκληροπυρηνικοί του Μπερίσα, οι οποίοι  μέχρι τώρα στήριζαν την αντι-Κεαδίτικη  και αντι-ομονοιακή πολιτική τους στην «κατηγορία» ότι το ΚΕΑΔ έγινε παράρτημα του Σ.Κ. και η Ομόνοια οδηγείται προς τα αριστερά.
http://www.deropoli.com/?p=5094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου