Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Επιστολή κατά Ριζόπουλου και Νίτσα: Η ηγεσία του MEGA έρμαιο στα χέρια του προβοκάτορα Λούτση


Σχεδόν όλοι που ασχολούνται με τα κοινά στη Βόρειο Ήπειρο έχουν καταλάβει πλέον  τι είναι  το αποκαλούμενο « κόμμα των ελλήνων» ΜΕΓΚΑ.  Εμείς ως ιστοσελίδα έχουμε σχεδόν δυο χρόνια που το φωνάζουμε: το ΜΕΓΚΑ δεν είναι τίποτα άλλο από τον Δούρειο Ίππο του  Μπερίσα και του αλβανικού κράτους και ο στόχος του ήταν και παραμένει η  εκ των έσω άλωση της Μειονότητας και ο στραγγαλισμός των μοναδικών ανεξάρτητων και αποδεδειγμένα πατριωτικών φορέων, της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ.
Αυτό ενισχύει και   επιστολή (να λέγεται) που διαβάσαμε σε  ιστολόγιο-φερέφωνο του μπερισικού μορφώματος που η ηγεσία του  ΜΕΓΚΑ (στην πράξη Λούτσης και παρακράτος) στέλνει  στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, «καταγγέλλοντας» δυο  ελλαδίτες κρατικούς λειτουργούς, ο ένας είναι ο πρόξενος στο Αργυρόκαστρο ενώ ο άλλος  κάποιος στρατηγός ονόματι Γιώργος Νίτσας ,  ότι «διατηρούν υπόγειες σχέσεις  με το πολιτικό κατεστημένο στη Β. Ηπειρο» και «εκβιάζουν» και προτρέπουν ψηφοφόρους να ψηφίσουν το κόμμα του Ντούλε.

Το ύφος και το ήθος της επιστολής είναι τέτοιου χαμηλού επιπέδου που αφενός δείχνει την ποιότητα της ηγεσίας του ΜΕΓΚΑ και αφετέρου μας προσβάλλει όλους. Επιπλέον δείχνει την απελπισία που έχει καταλάβει το μόρφωμα αυτό, το Λούτση ως τον άμεσα ενδιαφερόμενο καθώς και τους πατρονές  του που θορυβήθηκαν με τα αποτελέσματα  της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ στις  τοπικές εκλογές του Μαίου.
Δεν γνωρίζουμε  προσωπικά τους κυρίους στους οποίους αναφέρεται ο Χ. Κίτσος  (ο Λούτσης και οι άλλοι). Θεωρούμε όμως  αυτονόητο ένας επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας όπως λ.χ. ο κ. Ριζόπουλος στο Αργυρόκαστρο να ενδιαφέρεται για την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ και να στηρίζει τους υποψηφίους τους. Το αντίθετο θα έπρεπε να κατηγορούσαμε: την περίπτωση που ο εκπρόσωπος του εθνικού κέντρου δεν στήριζε τις επιλογές της πολιτικής  εκπροσώπησης τνς ΕΕΜειονότητας. Ακόμα θεωρούμε  ό,τι πιο  πατριωτικό και  προς την κατεύθυνση του εθνικού συμφέροντος ενέργειες ελλαδιτών κρατικών λειτουργών που έχουν στόχο τη συσπείρωση, την ενότητα και την ευημερία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα και το ήθος της ηγεσίας του ΜΕΓΚΑ, ο φερόμενος ως πρόεδρος του «κόμματος των ελλήνων»  Χρ. Κίτσος  είναι απλά μια  μαριονέτα που τα τελευταία 20 χρόνια δεν είχε καμία σχέση με τα πολιτικά του χώρου ούτε προσέφερε έστω το ελάχιστο στους αγώνες του Β. Ελληνισμού. Το ίδιο και για αρκετούς άλλους. Όσο για το Λούτση η επιστολή αυτή θα είναι η προβοκάτσια της σειράς  (όπως έκανε άλλωστε με επιστολή που ο ίδιος κυκλοφόρησε προεκλογικά στη Φοινίκη σαν να γράφτηκε από τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε σχετικά με τις συντάξεις του ΟΓΑ) , θα είναι το «πιστοποιητικό φρονημάτων» της σειράς που καταθέτει στους πάτρονές του ώστε να τον βοηθήσουν στις επαναληπτικές εκλογές στην επαρχία Φοινίκης.
Μάταια όμως. Οι Φοινικιώτες και οι άλλοι κάτοικοι της επαρχίας Φοινίκης  έχουν πλέον αποφασίσει να ξαποστείλλουν και την τελευταία ελπίδα του ΜΕΓΚΑ-μορφώματος στο σπίτι του. Κι αυτό θα είναι το λιγότερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου