Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Και νέα εισαγωγή ναρκωτικών από Αλβανία...




Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 40 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράνομη είσοδο στη χώρα.


Συγκεκριμένα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, χθες το μεσημέρι στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 40χρονος αλλοδαπός με συνοδηγό τον 25χρονο, βρέθηκαν τρία (3) δέματα με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (535) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου δράστη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους (100) γραμμαρίων και δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου των 0,38 mm.Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Ναρκωτικές ουσίες, όχημα, φυσίγγια και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Συνέλαβαν νταβατζή ανήλικου κοριτσιού

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές για προώθηση ανήλικου κοριτσιού στην πορνεία, πράξη που έλαβε χώρα το 1998 στο Βέλγιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.



http://aetostz.blogspot.com/2011/10/blog-post_3106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου