Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Από τους Αγ. Σαράντα ήρθαν τα ναρκωτικά που ενοχοποιούν τον "γνωστό" ηθοποιό!

Όπως αναφέρουν οι Αλβανικές ειδησεογραφικές σελίδες, η μεγάλη ποσότητα χασίς που εντοπίστηκε χθες σε φορτηγά σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, με τελικός προορισμό την Ιρλανδία,ξεκίνησε την διαδρομή του από την τουριστική πόλη των Αγίων Σαράντα. Συνολικά, έχουν κατασχεθεί 3 τόνοι και 540 κιλά χασίς του ίδιου δικτύου, με τόπο προέλευσης τους Αγ. Σαράντα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Βέβαια, οι Αγ. Σαράντα δεν φημίζονται για την παραγωγή του "εξωτικού" φυτού, αλλά για την διανομή του, λόγω της προνομιακής γεωγραφικής θέσης της πόλης με άμεση πρόσβαση στην Ελλάδα μέσω ξηράς και θάλασσας.


Ποιος το περίμενε πως ο φερόμενος ως "γνωστός" ηθοποιός - τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο θα έκανε "εμπορικές συνδιαλλαγές" με το μαργαριτάρι του νότου, όπως ονομάζουν οι Αλβανοί την πόλη.


Η Ελληνική αστυνομία ακόμη αναζητά τον ρόλο του καλλιτέχνη, ο οποίος δηλώνει αθώος και πως εμπλέκεται στην ιστορία λόγω της επιχειρηματικής του δράσης η οποία έχει να κάνει με εμπόριο τροφίμων, κατά δήλωσή του. Αν και σε ποιο βαθμό ευθύνεται ο ηθοποιός, θα κριθεί από την δικαιοσύνη
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/11/blog-post_9367.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου